Una incidència telemàtica general deixa Govern sense poder prestar molts serveis

Diverses pàgines electròniques estan inoperatives i també hi ha el portasignatures, el portal d’autenticació o diferents aplicacions que no funcionen

Comentaris

Error que experimenta una de les pàgines governamentals.
Error que experimenta una de les pàgines governamentals.

Els responsables del departament de Sistemes d’Informació del Govern estan treballant a contra rellotge per intentar resoldre la incidència telemàtica que fa que molts serveis de l’administració general no estiguin ara disponibles. L’afectació té rellevància tant internament -amb la qual cosa hi ha funcionaris que pràcticament no poden treballar- com externament, per la qual cosa consultes o tràmits electrònics dels administrats no són ara per ara operatius.

Segons les fonts consultades, més enllà de constatar la falla, hores d’ara no se’n sap el motiu. Sí que s’està treballant per intentar resoldre la incidència, que és general i que afecta, segons que s’ha explicat, diversos serveis de Govern. Així, hi ha pàgines electròniques que estan inoperatives per aquesta avaria que manté sense funcionar serveis com el portasignatures, l’autenticació, les aplicacions govern.ad o el Sygma.

Comentaris (6)

Trending