La CASS soluciona la incidència del full electrònic dels prestadors amb una ampliació de memòria

Des de mitja tarda de dimecres el procediment que ha passat a ser l’estàndard des de fa uns quants anys ha retornat a la normalitat

Una imatge de la façana principal de la CASS.
Una imatge de la façana principal de la CASS. Toni Solanelles

La incidència detectada aquest dimecres al matí amb el procediment electrònic de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) per al pagament als prestadors ja ha estat resolta. De fet, hores després que es detectés l’anomalia se’n va trobar l’origen i es va resoldre la problemàtica, amb la qual cosa el sistema ara estàndards per a l’abonament de la part que li pertoca a la parapública en relació amb els béns o serveis que presten metges o farmacèutics ja ha retornat a la normalitat.

Segons fonts oficials de la CASS, “es va detectar que hi havia prestadors que enviaven documents molt pesants i col·lapsaven el sistema. Amb una ampliació de memòria es va resoldre el problema” i ja es va poder recuperar el format tradicional. Mentre la incidència va durar, es va haver de recórrer al tradicional sistema del full groc. La situació va afectar més o menys la meitat dels tràmits que es fan en un dia.

Una imatge de l'accés principal a la CASS.

Relacionat

Una pana informàtica deixa la meitat de metges i farmacèutics sense procés electrònic de la CASS

Etiquetes

Comentaris

Trending