Una de cada deu sol·licituds al programa Renova no han pogut ser ateses durant el 2022

De les 39 peticions que han quedat fora de la convocatòria, 28 podran ser valorades en l’edició del 2023 atès que abans d’acabar el darrer exercici presentaven tota la documentació necessària

El logotip del Pla Renova.
El logotip del Pla Renova. ARXIU

Poc més d’una de cada deu peticions que es van fer per poder-se beneficiar dels ajuts concernits en el programa Renova de foment a la rehabilitació del parc immobiliari durant la darrera convocatòria, la corresponent a l’any 2022, no han pogut ser ateses en el transcurs de l’exercici. En concret, s’han quedat fora 39 de les 368 sol·licituds. En percentatges, exactament un 10,5%.

De les 39 demandes que no s’han pogut atendre durant l’exercici recentment acabat, 28 disposaven al terme del 2022 de tota la documentació necessària per poder ser valorades i, si esqueia, poder ser beneficiàries d’alguns dels ajuts. Per aquest motiu, aquestes 28 peticions podran ser considerades durant la convocatòria que eventualment es publiqui durant aquest 2023.

Això sí, tal i com deixa constància l’edicte publicat aquest dimecres al BOPA, “en el cas que aquestes sol·licituds puguin ser ateses en un proper exercici, la valoració es durà a terme tenint en compte els criteris i requisits de la nova convocatòria”. Del llistat de 28 sol·licituds, més o menys a parts iguals n’hi ha de realitzades per persones físiques individuals i de comunitats de propietaris.

Comentaris

Trending