La branca sanitària de l’USdA denuncia que el personal del SAAS ha de pagar 62 euros per aparcar

És la nova tarifa que la parapública ha negociat amb la concessionària de l’aparcament del centre hospitalari per als treballadors

Comentaris

Un vehicle sortint de l'aparcament de l'hospital.
Un vehicle sortint de l'aparcament de l'hospital. ARXIU

La branca sanitària de la Unió Sindical d’Andorra (USdA) denuncia que el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha apujat fins als 62 euros mensuals la plaça de pàrquing en les instal·lacions del centre hospitalari. L’aparcament està concessionat a una empresa privada que és la que en fa la gestió i el manteniment.

L’increment de la tarifa, segons que ha anunciat la branca sindical a través de les seves xarxes socials, és degut al fet que el SAAS ha renegociat el conveni amb l’empresa concessionària de l’aparcament. El sindicat assegura que situar la tarifa mensual del pàrquing a 62 euros, per a alguns treballadors “suposa un increment de fins al 70%”.

La decisió, l’encariment del preu de l’aparcament, comporta, a parer de la branca sindical, “un nou daltabaix en la cura cap als seus empleats”, amb la qual cosa “difícilment es fidelitzarà el personal”. I encara l’exclamació de l’USdA sanitària via X, l’antiga Twitter, acaba amb un: “Mentre la sanitat segueixi essent un negoci per uns quants, el país no anirà pas bé.”

Comentaris (18)

Trending