ACO DA pretén potenciar el Centre de Tecnificació per fer d'Ordino un referent esportiu

Comentaris

ACO DA pretén potenciar el Centre de Tecnificació per fer d\'Ordino un referent esportiu
ACO DA pretén potenciar el Centre de Tecnificació per fer d\'Ordino un referent esportiu

La candidatura que actualment ostenta la majoria al comú d'Ordino, la d'Acció Comunal d'Ordino (ACO) DA, pretén impulsar el Centre de Tecnificació ubicat a la parròquia per tal de convertir-la en un referent esportiu. ACO DA destaca les característiques orogràfiques d’Ordino com el millor reclam per al turisme de l’esport. El número set de la llista encapçalada per Josep Àngel Mortés, Jordi Serracanta, ha explicat en una visita al Pavelló Germans de Riba que “continuarem amb la línea d’impulsar la parròquia com a  destinació esportiva i potenciarem el Centre de Tecnificació”.

Serracanta, que ha presentat algunes de les bases del programa esportiu de la candidatura, ha explicat que Ordino és una parròquia  “amb un encant singular i a més a més té un valor afegit pels esportistes, que aquí poden entrenar en alçada, un actiu que hem de saber aprofitar per situar-nos com una destinació de referència”. El programa d’Acció Comunal d’Ordino Demòcrates per Andorra proposa també la dinamització del Centre de Tecnificació i les diverses instal·lacions i equipaments esportius de la parròquia perquè acullin estades i competicions de natació, de futbol o de gimnàstica rítmica. Precisament aquest dissabte s’ha celebrat una trobada amb més de 190 gimnastes d’Andorra, Espanya i França.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.