Acció Feminista reclama que s’afronti el problema de l’avortament i es deixi el soroll

El col·lectiu manté que l’únic que evidencia la polèmica amb la Cedaw, Stop Violències, el Govern i la fiscalia és que “tenim un debat sobre la taula”

-
-
Acció Feminista considera que tota la polèmica emmarcada en la compareixença d’una delegació andorrana davant del comitè de les Nacions Unides (ONU) que treballa per eradicar la discriminació de la dona i l’aportació d’Stop Violències “no portarà enlloc més que a problemes” i reclama que es deixin qüestions secundàries de banda, que només generen soroll i, en canvi, d’una vegada per sempre s’afronti el problema real: la regulació de la interrupció de l’embaràs.

Segons una de les portaveus del col·lectiu en fase de constitució com a associació, Aurora Baena, tant les conclusions de la Cedaw com la decisió del Govern de portar Stop Violències a la fiscalia per les manifestacions fetes per la seva presidenta, Vanesa Mendoza Cortés, l’únic que fan és evidenciar que “tenim un debat sobre la taula” que s’ha de resoldre amb “seriositat i parlant”. Per a Acció Feminista, els esdeveniments dels darrers dies deixen clar que “tot està sortint de to” mentre que hi ha “coses a fer”.

Entre les coses que estan fora de to, el col·lectiu feminista té clar que hi ha la decisió de l’executiu de portar Stop Violències al ministeri públic perquè “no solucionarà res que no sigui perjudicar una associació concreta”. El gir donat pel Govern al fet de posar en coneixement de la fiscalia les manifestacions de Mendoza assegurant que és per defensar els treballadors públics també és valorat amb certa ironia per Baena, funcionària comunal: “Celebro aquest canvi de rumb; però que protegeixin els funcionaris per tot. I segur que tenen feina.”

Comentaris (2)

Trending