Mor el cuiner d’un restaurant de la Massana en perdre el control de la moto en què circulava per Ansalonga

Àlex Asbert, resident a la Cortinada i de 43 anys, hauria perdut el control d’una Honda XL Varadero a dos quarts de tres de la matinada; dijous rebrà el darrer adéu a l'església d'Ordino

Punt de la carretera CG3 on hi ha hagut l'accident aquesta matinada, amb les marques que hi ha fet la policia.
Punt de la carretera CG3 on hi ha hagut l'accident aquesta matinada, amb les marques que hi ha fet la policia.

El cuiner i propietari d’un conegut restaurant de la Massana, el Gustus, a la zona de les Costes de Teixidó, ha mort aquesta matinada en patir un accident de circulació mentre tornava a casa després de la jornada laboral. L’home, Àlex Asbert Vilanova, amant de la cuina i de les motos, tenia 43 anys, residia a la Cortinada i rebrà el darrer adéu aquest dijous al matí a Ordino. El sinistre s’ha produït a la denominada avinguda de l’Hortó, el tram urbà de la CG-3 que passa per Ansalonga. És la cinquena víctima mortal en accident de motocicleta que hi ha aquest 2018 a les carreteres del Principat.

El sinistre ha succeït passats dos quarts de tres de la matinada, que és quan la policia hauria rebut l’avís del fet. L’home, que era un habitual de la motocicleta i havia estudiat cuina i hostaleria en una escola especialitzada de Manresa, conduïa en el moment de l’accident una Honda XL 1000 Varadero amb matrícula andorrana. Els primers indicis apunten que el finat, que ha perdut la vida al mateix moment de l’impacte, s’hauria accidentat tot sol.

Agents de l’àrea d’atestats de la policia estan investigant les causes per les quals el motorista hauria perdut el control del vehicle de dues rodes. Com s’ha dit, es tractava d’un conductor expert. El funeral es farà aquest dijous a les 11 hores del matí a l'església parroquial d'Ordino, posteriorment la víctima serà incinerada. La commoció és més que evident entre els companys de feina i amics, entre els quals el difunt gaudia de molt bona requesta i era força conegut.

Malauradament es tracta del cinquè de l'any a la carretera, tots amb motos implicades. El 6 de gener un home de 57 anys va morir a la rotonda del túnel de les Dos Valires, a Encamp. El passat 23 de febrer van perdre la vida un pare de 45 anys i el seu fill, de 16, en un accident a l'avinguda Salou, a Andorra la Vella. I el 19 de juny un home resident de 32 anys va perdre la vida davant del concessionari Europ-Auto. 

 

Comentaris (2)

Trending