Acaben les obres del pas alternatiu a Fontaneda

Aquest divendres s'han fer les darreres feines de pintura i d'adequació de l’asfalt

El tram on es faran els treballs.
El tram on es faran els treballs. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA
Els treballs per obrir un pas alternatiu a la carretera de Fontaneda han acabat aquest divendres amb les feines de pintura i d'adequació de l'asfalt. Es tracta d’una actuació provisional que permetrà el trànsit alternatiu de vehicles lleugers per la zona amb la màxima seguretat, mentre no es procedeixi a la licitació de les obres definitives de millora de la calçada.

 

La durada dels treballs ha estat de tres setmanes i han de permetre garantir una entrada i una sortida segura al poble de Fontaneda, a Sant Julià. S’ha obert un tram de vial a l’entrada del quart de vuitanta metres de llargada per quatre d’amplada.

Aquest accés permet evitar una zona de carretera malmesa i que perillava seriosament d’esfondrar-se. Tot i que la titularitat de la via és del comú de Sant Julià de Lòria, és el Govern qui s’ha de fer càrrec del seu manteniment. 

El mes de febrer es va detectar un deteriorament sobtat de la calçada provocat per les intenses pluges que hi va haver el mes de gener amb el pas de la tempesta Glòria.

Comentaris

Trending