Youtubers i esportistes contra el coronavirus

El resident TheGrefg aplega en una ‘battle royale’ virtual companys de professió i esportistes d’elit per recaptar diners a favor de la investigació de la Covid-19En els ‘Calvogames’ han pres part el davanter del Barcelona, Antoinne Griezman, i altres futbolistes d’elit com Sergio Reguillón o el madridista Marco Asensio

Hi ha professions que no han tingut excessius problemes per adaptar-se al teletreball obligat pel confinament per lluitar contra el coronavirus. Algunes, de fet, ja eren habituals d’allò de fer feina des de casa. És el cas dels youtubers. Molts d’ells, de fet, han intensificat la seva activitat aquestes darreres setmanes, conscients que, amb molta gent sense treballar la seva audiència podria pujar. I alguns han volgut, també, aportar el seu gra de sorra en el combat contra la Covid-19 amb iniciatives solidàries. Una d’elles l’ha impulsat TheGrefg, des d’Andorra, on resideix des de fa un temps. Els ‘Calvogames’ han estat tot un èxit.

Amb la col·laboració d’altres youtubers i influencers ha organitzat una sèrie de torneigs virtuals que tenien com a objectiu recaptar diners que es destinaran a la recerca d’una cura del coronavirus. Qui també s’ha apuntat a la competició han estat esportistes de renom. Entre ells, el davanter del Barcelona, Antoinne Griezmann, que va demostrar que, per molt que li agradin els videojocs, es defensa millor amb una pilota al peu. Altres futbolistes coneguts van ser el sevillista Reguillón o el madridista Marco Asensio.

En termes tècnics, els Calvogames han consistit en una battle royale on els participants competien entre ells a diferents jocs, com ara el Fornite, League of Legends, Valorant o el FIFA 20. Les partides s’han retransmès en directe per la plataforma Twicht i han pogut ser seguides per molts internautes.

A banda dels jocs, el que va aixecar més expectació ha estat els reptes que s’han posat a qui perdia alguna partida o les retransmissions de les mateixes. Perquè qualsevol semblança amb una narració seriosa era tot just una coincidència. Les xarxes socials, Youtube a banda, van servir per donar encara més impuls a una iniciativa que perseguia superar la barrera dels 100.000 dòlars de recaptació.

La llista de participants en la iniciativa ha estat llarga i inclou Youtubers tan coneguts com el Rubius o Kolderiu. També altres futbolistes com el 'Kun' Agüero, Courtois o Sergi Roberto i esportistes com Fabio Quartararo, també, per cert, resident al país.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending