El turista que volia provar la fona (contra qui fos)

La policia ha hagut de controlar un home francès que hauria causat algun desperfecte en automòbils estacionats a l’aparcament Parc Central 2, a Prat de la Creu, en llançar boles amb un artefacte que s’acabava de comprar

Havia de provar la fona. A qualsevol preu i contra qui fos. Però la fona no li ha durat ni dos telediaris. Ben just mig. El temps exacte d’estar a punt de tocar un vianant amb una de les boles que llançava amb l’artefacte que acabava d’adquirir. No se li ha ocorregut res més que pujar a l’habitació de l’hotel on estava allotjat, treure el cap per la finestra i anar fent. Una bola, dues…

Fins que una de les boles que llançava amb la fona recentment estrenada ha estat a punt de tocar un altre ciutadà que ha agafat i ha trucat la policia. Eren, més o menys, les 4 de la tarda. Un parell de patrulles del cos d’ordre s’han aproximat a la zona, al carrer Prat de la Creu, en les immediacions de l’aparcament denominat Parc Central 2, que conflueix amb el carrer Pompeu Fabra.

L'incident ha passat al denominat Parc Central 2; al fons, el cotxe afectat.
L'incident ha passat al denominat Parc Central 2; al fons, el cotxe afectat. Toni Solanelles

Els agents han acudit a l’hotel a controlar l’home de la fona i han inspeccionat els cotxes de la zona per si havia causat algun desperfecte. Com a mínim un vehicle presentava un visible forat al sostre. Tots els intervinents eren de nacionalitat francesa. El disparador de la fona, l’home que ha estat a punt de rebre l’impacte d’un dels ‘projectils’ i el vehicle foradat.

Els agents han procedit a comissar l’artefacte agressor i han agafat les dades del tirador. No hi cabia la detenció. Però sí que el turista de la gracieta que hauria pogut anar a més s’haurà de fer càrrec, si ho reclamen, dels danys que hagi pogut ocasionar. Com a mínim, del forat en el Citroën que hi havia estacionat just a l’altra banda del carrer Prat de la Creu. Una mala estrena de fona.

forat
Forat causat al sostre d'un cotxe per l'impacte d'una de les boles.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.