El turista que volia provar la fona (contra qui fos)

La policia ha hagut de controlar un home francès que hauria causat algun desperfecte en automòbils estacionats a l’aparcament Parc Central 2, a Prat de la Creu, en llançar boles amb un artefacte que s’acabava de comprar

Havia de provar la fona. A qualsevol preu i contra qui fos. Però la fona no li ha durat ni dos telediaris. Ben just mig. El temps exacte d’estar a punt de tocar un vianant amb una de les boles que llançava amb l’artefacte que acabava d’adquirir. No se li ha ocorregut res més que pujar a l’habitació de l’hotel on estava allotjat, treure el cap per la finestra i anar fent. Una bola, dues…

Fins que una de les boles que llançava amb la fona recentment estrenada ha estat a punt de tocar un altre ciutadà que ha agafat i ha trucat la policia. Eren, més o menys, les 4 de la tarda. Un parell de patrulles del cos d’ordre s’han aproximat a la zona, al carrer Prat de la Creu, en les immediacions de l’aparcament denominat Parc Central 2, que conflueix amb el carrer Pompeu Fabra.

L'incident ha passat al denominat Parc Central 2; al fons, el cotxe afectat.
L'incident ha passat al denominat Parc Central 2; al fons, el cotxe afectat. Toni Solanelles

Els agents han acudit a l’hotel a controlar l’home de la fona i han inspeccionat els cotxes de la zona per si havia causat algun desperfecte. Com a mínim un vehicle presentava un visible forat al sostre. Tots els intervinents eren de nacionalitat francesa. El disparador de la fona, l’home que ha estat a punt de rebre l’impacte d’un dels ‘projectils’ i el vehicle foradat.

Els agents han procedit a comissar l’artefacte agressor i han agafat les dades del tirador. No hi cabia la detenció. Però sí que el turista de la gracieta que hauria pogut anar a més s’haurà de fer càrrec, si ho reclamen, dels danys que hagi pogut ocasionar. Com a mínim, del forat en el Citroën que hi havia estacionat just a l’altra banda del carrer Prat de la Creu. Una mala estrena de fona.

forat
Forat causat al sostre d'un cotxe per l'impacte d'una de les boles.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending