La trampa parada a ‘l’espia dels emprovadors’

Després de sospitar que havia gravat una clienta, una de les dependentes de la botiga on va ser detingut un jove resident acusat de violentar la intimitat d’altri, va fer veure que s’emprovava roba per poder enganxar el noi ‘in fraganti’

El jove processat per, suposadament, gravar dones amb un mòbil mentre s’emprovaven peces de roba en botigues va ser enganxat de manera clamorosa en plena actuació. En alguns establiments comercials de l’avinguda Meritxell i Carlemany s’era tan conscient de la situació, de què hi havia un ‘espia dels emprovadors’, que moltes dependentes estaven alertades. I una d’elles el va fer caure de peus a la galleda i més enllà just abans de poder procedir a la seva detenció.

El noi, de 24 anys i resident al Principat, ja hauria actuat en altres ocasions perquè ja hi havia una denúncia prèvia a la policia i perquè a l’establiment on finalment va ser enxampat estaven tan sensibilitzats en la matèria que quan van sospitar que el suposat client que pretenia emprovar-se roba era ‘l’espia’ i després d’observar com molt probablement havia gravat una clienta, les dependentes es van posar en marxa i el van enganxar literalment amb les mans on no tocava.

La policia en plena actuació, amb el detingut ja a l'interior del vehicle.

Relacionat

Detingut un jove que es dedicava a gravar dones en emprovadors de botigues de roba

Els fets que li van valdre l’arrest -després passaria a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs i pendent de l’anàlisi dels dispositius mòbils per veure fins on han arribat les seves arts delictives- van passar un dissabte de força moviment turístic. Les dependentes de la botiga en qüestió estaven totes alertades del cas i sabien d’algunes característiques físiques del sospitós de gravar als emprovadors. D’aquí que aquell dissabte quan una de les responsables de l’establiment va veure el suposat ‘espia’ es va posar una mena d’operació ‘gàbia comercial’.

S’està a l’espera de l’anàlisi dels dispositius del jove processat, que es tem que hagi pogut compartir algunes de les imatges anteriorment enregistrades per alguna plataforma d’Internet

El jove va agafar, segons fonts coneixedores dels fets, uns pantalons que mai no s’emprovaria i es va dirigir, però, a un determinat habitacle que quedava just al costat del que feia pocs segons havia passat a ocupar una noia rossa, jove. Entre emprovador i emprovador hi ha una paret de fusa de separació per a la part inferior hi queda un espai on hi passa perfectament una mà i més hi tot. La noia es va emprovar la peça que cregués oportú i just quan en va sortir, una dependenta es va atansar per observar l’espai on hi havia ‘l’espia’.

Com que la cortina no estava del tot passada, la dependenta hauria pogut observar com el noi mirava amb molta atenció el mòbil. Suposadament, repassava les imatges que acabava d’enregistrar. Del tot absent i al marge de tot això, el jove cauria de seguit en la trampa. La mateixa dependenta va entrar de seguida al mateix emprovador que havia estat ocupat per la noia rossa. I es va treure la samarreta llançant-la a terra per cridar l’atenció del jove ‘espia’ que encara restava dins el seu emprovador sense emprovar-se res.

El vehicle policial amb el detingut a l'interior, dissabte a la tarda, al costat de l'establiment.

Relacionat

Llibertat amb càrrecs i pendent de l’anàlisi dels mòbils ‘l’espia dels emprovadors’

La samarreta a terra el va activar en qüestió de pocs segons. Però poc s’esperava que la noia de l’emprovador ja no era la turista belga que havia enxampat feia pocs minuts, sinó una dependenta que amb una revolada va obrir la cortina per enxampar-lo agenollat a terra, passat el braç cap a l’emprovador del costat on hi havia d’haver hagut la noia de la samarreta que era la dependenta que l’acabava d’enganxar del tot. I d’aquí a la trucada a la policia i a la detenció.

Ara s’espera l’anàlisi dels telèfons mòbils per poder comprovar l’abast de l’actuació delictiva. La mateixa noia que va ser objecte de la primera gravació va admetre haver-se emprovat les peces de roba que li interessaven de manera incòmoda perquè se sentia observada. No pas per ‘l’espia’, sobre el qual no va parar compte, sinó per les dependentes, que sí que estaven a la ca salta. Ara, una i altres temen que les imatges que el processat hauria captat altres dies puguin estar en alguna plataforma a Internet. I això és una de les coses que hauran d’aclarir els investigadors. Seria un agreujant prou contundent com per fer més dura l’eventual condemna a imposar al detingut.

Comentaris (2)

Trending