“Torno amb moltes ganes perquè veuré les amigues i continuaré aprenent”

El nou curs escolar comença amb la pluja com a protagonista, que ha deslluït els habituals retrobaments

Ganes de veure els amics i d’apendre. Així ho ha assegurat una de les alumnes que aquest dijous ha començat el curs a l’escola andorrana de primera ensenyança de Santa Coloma, amb un company de viatge que no estava previst: el mal temps.

La pluja ha volgut ser protagonista en el moment de la tornada a l’escola. Ja de bon matí s’ha vist que els núvols serien ben presents, però just tres quarts d’hora abans de les 9 s’ha posat a ploure, i amb ganes.

https://www.youtube.com/watch?v=2_sX3bXR00g

A l’escola andorrana de primera ensenyança de Santa Coloma havien habilitat més accesos dels habituals, amb l’objectiu de complir amb les mesures sanitàries que havia dictat el ministeri de Salut. Paraigua en mà, poc a poc anaven arribant pares i alumnes, però precisament per culpa d’això ha costat veure les habituals escenes de retrobament dels amics que fa temps que no es veuen i de tristesa per deixar l’escalf dels pares.

“Torno amb moltes ganes perquè veuré els meus companys i continuaré aprenent”, ha assegurat la Marta, de sisè, acompanyada pel seu pare. Ben a prop, un altre pare ha comentat que “tornem a l’escola, que els nens ja en tenen ganes, i esperem que comenci amb normalitat”, ha demanat. Per últim, un tercer progenitor ha afirmat que “tenen ganes de tornar a veure els amics per tornar a jugar amb ells”.

Una classe de maternal, a l'escola andorrana de Santa Coloma.

Relacionat

Arrenca un nou curs escolar amb menys mesures restrictives

Comentaris

Trending