Temptació andorrana (de gas i duana)

El pilot de motos i funcionari Xavier España és un dels solters que posen en perill cinc parelles suposadament consolidades en el ‘reality’ televisiu ‘La Isla de las Tentaciones’

Cinc joves parelles aparentment consolidades posen a prova la seva fidelitat i confiança separant-se i convivint amb un grup de solters i solteres que el que busquen és gresca. Temptar. És l’argument d’un programa televisiu també consolidat a la graella dels canals de Mediaset. ‘La Isla de las Tentaciones’ s’estrena formalment aquest dijous a Tele5. I ho fa amb un andorrà entre els seus concursants, un dels solters que vol fer furor entre les ‘casades’.

L’ambaixador andorrà a la República Dominicana és el duaner i pilot de motos Xavi España. Fa temps que perseguia accedir a un d’aquests programes. De fet, per arribar a ser un dels ocupants de Villa Playa i Villa Montaña, els dos escenaris de la pugna temptatòria, a les paradisíaques platges de la Península de Samanà, el funcionari andorrà ha hagut de passar diversos processos de selecció.

clipping hnoejN 892f.jpg
Xavi España en una imatge promocional del programa.

España, que fa gala, de fet com la resta de participants, del seu tors moldejat al gimnàs per preparar-se tant per la seva feina com per la seva activitat esportiva damunt les dues rodes -encara aquest passat cap de setmana va participar a les G-Sèries- és presentat com a andorrà i pilot de motos. Amb 35 anys és el més veterà, quant a edat, de tot l’elenc. La seva presentació oficial parla d’un Xavi pilot de motos que ve d’Andorra. “Sóc competitiu en les motos, però més en l’amor. Només falta comprovar-ho”, resa la seva presentació.

Caldrà veure l’evolució de les entremaliadures dels participants en el ‘reality’ televisiu. ‘La Isla de las Tentaciones’ permetrà veure públicament les habilitats del pilot i funcionari andorrà. Que ‘amenaça’ d’anar a tot gas per esdevenir un dels herois de l’aventura dominicana. Com a mínim, per convertir-se en un dels més temptadors, que en el fons d’això va el joc. El programa. El concurs. De fet, ell les coneix sobradament. El programa fa alguns mesos que es va rodar.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending