Reserva de la Biofesta

(AMB VÍDEO) Polèmica per una activitat suposadament autoritzada -encara que hi ha molts dubtes sobre aquest aspecte- a la zona dels llacs de Tristaina amb premis inclosos

Una activitat suposadament autoritzada a la zona dels llacs de Tristaina, a Creussans, amb premis fins i tot per als millors ‘riders’ està aixecant una forta polseguera fins al punt que no pocs ciutadans estan demanant explicacions a les autoritats, especialment en aquest cas a les comunals, per exigir que hi hagi un major respecte cap als paratges naturals. O demanant si el fet de llançar-se esquiant per les poques clapes de neu que queden fins al llac de la zona és compatible amb la Reserva de la Biosfera.

De fet, algunes de les gravacions que s’han fet, com la que acompanya aquestes línies, s’ha fet tan viral que alguns ciutadans ja han començat a redenominar Ordino com a Reserva de la Biofesta. L’activitat, a més, almenys quan s’anunciava com a Lake Party, contemplava fins a 2.000 euros en premis. Sia com vulgui, es demana que es faci un major control d’activitats com les anunciades. Ara bé, com a mínim en l’actualitat, la normativa en relació als usos i les activitats que es poden fer en els llacs de muntanya és tan laxa que restringir segons què, hores d’ara, és molt complicat.

lake

 

Comentaris (13)

Trending