Remenant entre la brossa

Les imatges de persones cercant suposadament menjar o material per revendre’s en contenidors al bell mig del país comencen a ser més habituals del que seria desitjable

Les imatges gravades per un jove resident encampadà d’una dona remenant un contenidor s’estan convertint en més habituals -que no vol dir molt habituals- del que seria desitjable. En aquest cas al cèntric carrer Bonaventura Riberaygua d’Andorra la Vella. Suposadament, la dona buscava menjar que els establiments de la zona haguessin llançat i que encara fos aprofitable. O com en el cas d’altres persones en la mateixa situació aparent que aquesta dona, busquen material que després puguin revendre.

Cert que al mateix indret on aparentment es van enregistrar les imatges no és la primera vegada que es capten escenes similars. En algun cas molt puntual hi ha persones que es dediquen a la mateixa ‘activitat’, per dir-ho d’aquesta manera i amb el major dels respectes, que més que per necessitat, han convertit aquesta manera de fer en un ‘modus vivendi’, segurament associat a alguna patologia.

Però no és la primera vegada que es té constància d’homes i més sovint dones remenen en contenidors buscant suposadament aliments caducats de pocs dies o restes de menjar aprofitables. Consta en algun cas, que alguns dels vianants que s’han trobat persones en aquesta situació s’han ofert a omplir el cistell de la persona que malauradament furgava entre la brossa amb productes de primera necessitat.

Comentaris (1)

Trending