Recuperat per a la causa tricolor

L’arribada a la banqueta d’Eder Sarabia ha beneficiat especialment el central Álex Pastor, que ha passat de l’ostracisme sota les ordres de Nacho Castro -cap minut en lliga- a ser un fix per al tècnic basc

Un dels jugadors més beneficiats amb l’arribada d’Eder Sarabia a la banqueta de l’FC Andorra és Álex Pastor. Amb el tècnic basc ha passat de l’ostracisme a ser titular en quatre dels cinc partits dirigits. Un canvi important, tot i que ell assegura que “intenta ser el mateix”. A banda, també fa una crida a millorar els errors comesos en els darrers duels per recuperar la bona dinàmica. La primera oportunitat arriba dissabte davant el Prat.

Pastor va ser un dels nous fitxatges de la temporada. Amb Nacho Castro, però, no va tenir oportunitats. Tot just el duel de Copa a Burgos. En lliga, ni un minut. La situació ha canviat radicalment amb Sarabia. Va ser, de fet, una de les sorpreses del primer duel del basc a la banqueta, a la ciutat esportiva de Sant Adrià. I, des de llavors, ha entrat molt als plans del basc. Només s’ha quedat fora, i tot apunta a un tema de rotacions, davant el Cornellà.

El jugador, evidentment, es mostra satisfet d’aquest nou protagonisme, però assegura que, en el seu cas, no ha canviat res. “Sempre intento ser el mateix, el qui abans entrenava i no jugava, i tornar els minuts amb bons partits i bones presències”, ha explicat. A la vegada, indica que “vull aportar el meu estil de joc, ser agressiu a la meva zona i tenir bona sortida de pilota”.

Pastor admet que l’equip travessa ara per un sotrac, després de tres partits en els quals només s’ha sumat un punt. Malgrat tot, prefereix treure ferro a la situació. “Ni ets tan bo quan guanyes ni tan dolent quan perds”, indicat, tot remarcant que “són moments que es decanten per situacions, errors o encerts”.

El central reconeix que “hem tingut badades en la sortida de la pilota” però apunta que també “hi ha moments de bona o mala sort en els quals podríem haver estat més encertats”. Al seu entendre la solució és senzilla: guanyar el següent partit, el que es disputarà dissabte a Prada de Moles davant el Prat. “Hem d’anar amb tot, com hem fet sempre”, afirma.

Comentaris

Trending