Quan la mestressa dorm detinguda a les cel·les i el gos ‘perdut’ en instal·lacions comunals

La policia deté a la Massana una dona èbria que havia sortit a passejar el ca conduint el cotxe tot i tenir el permís retirat i va acabar trucant els agents perquè se li havia escapat l’animal i necessitava ajuda

La realitat sempre supera la ficció. I sinó que els ho demanin als agents de policia que aquest dimarts a la nit van haver de fer un servei d’allò més curiós. I que va acabar amb la detenció de la dona que demanava auxili per haver extraviat el seu gos i l’animal en qüestió dormint en dependències comunals, a la Massana.

Els fets més o menys van esdevenir-se a les 11 de la nit i la dona va comunicar amb el servei de policia per demanar-los auxili perquè havia perdut el gos. No deuria advertir la dona, en el seu estat d’embriaguesa, que per acudir fins al camí de les Marrades, a Arinsal, havia hagut d’emprar el vehicle. I la dona, de 51 anys i veïna d’Escàs, tenia el permís retirat per circumstàncies similars a les que li ha costat ara la detenció.

L’arrestada va acabar cometent un doble delicte: incompliment d’una ordre judicial i conduir sota els efectes de l’alcohol (més de 2 g/l de sang)

Com que la trucada no va ser ‘normal’ i la conversa menys encara, suposadament els agents van tenir temps de comprovar, fins i tot abans de sortir a l’auxili de la ciutadana, que efectivament la senyora en qüestió no hauria d’haver pogut conduir. Els policies es van traslladar al lloc convingut, i tot just llavors va aparèixer la sol·licitant conduint el vehicle. Buscava el gos que havia deixat anar i no trobava.

En fi, que els agents li van haver de fer entendre que no podia conduir perquè tenia el permís retirat. No només això. Que quedava detinguda per haver trencat una ordre judicial. I que afegiria un nu delicte al seu currículum: conduir sota els efectes de l’alcohol. Perquè, efectivament, quan els agents la van fer bufar el ‘marcador’ va pujar a més de 2 grams d’alcohol per litre de sang. Gens malament.

I amb aquestes, tot mirant d’explicar a la senyora la situació, va aparèixer el gos tan pinxo. Res d’extraviat. La mestressa li havia obert la porta del cotxe i l’animal va anar a donar el volt. Fet i fet, la dona detinguda i dormint a les cel·les policials i l’animal, momentàniament almenys, passant la nit en instal·lacions comunals. Veure-ho per creure-ho. O potser no.

Comentaris (3)

Trending