Proves TMA sota un ambient nadalenc

L’stop lab de Prat de la Creu s’ha decorat amb dibuixos amb motius festius que fan més agradable el moment no sempre agradable de recollir les mostres per a un test diagnòstic

Comentaris

Qui ha dit que una prova per detectar el coronavirus s’hagi de fer en un lloc avorrit i trist? Ningú. Per això, l’stop lab de Prat de la Creu on es concentren la major part de les recollides de mostres ha volgut canviar la cara aprofitant la proximitat de Nadal. Així, l’espai s’ha decorat amb dibuixos amb motius de les cada cop més properes festes.

Així es pot veure en les imatges que ha compartit la Creu Roja a través de les xarxes socials. “Heu vist com està quedant l’stop lab que tenim muntat al Prat de la Creu d’Andorra la Vella?”, demana el missatge, tot remarcant que “ens venen a veure uns artistes que ens aporten molt caliu amb els seus dibuixos nadalencs”. Asseguren que “treballar així és una delícia”.

Així doncs, les persones que al llarg dels pròxims dies hagin de sotmetre’s al moment normalment poc agradable d’agafar les mostres per a una TMA ho faran en un ambient, com a mínim, més acollidor. Més nadalenc. Una altra demostració que aquestes festes, malauradament, s’han d’adaptar a les exigències de la Covid-19.

Eox4JlaXcAgmU7S
L'ambient a l'stop lab és ara més nadelenc.
Eox4Jm2XEAErjlX
Dibuixos a una de les tanques.

Comentaris

Trending