La promesa d’un “basc de veritat”

Eder Sarabia complirà entre dimecres i divendres el compromís anunciat dies abans de l’ascens a Segona: el tècnic de l’FC Andorra recorrerà en bicicleta la ruta entre l’Estadi Nacional i San Mamés

Roda de premsa prèvia al partit davant l’UCAM. Eder Sarabia desgrana les claus del partit, però també ha d’afrontar una altra pregunta. En aquest cas, des d’Altaveu. Se li demana obertament si ha fet alguna promesa. Algun repte a complir si l’equip aconsegueix l’ascens. I no es mossega la llengua. Llança al vent una proposta: amant de la bicicleta com és, ha d’estar vinculada a les dues rodes. I, efectivament, ho està: anar fins a Bilbao. El compliment de la promesa ja té data.

El tècnic basc ho ha anunciat aquest dilluns a les xarxes socials. I no es pot negar que ja ha tingut una important repercussió, ja que molts mitjans se n’han fet ressò. L’expedició tindrà lloc aquesta setmana. Sortirà dimecres de l’Estadi Nacional amb la idea d’arribar a la capital de Biscaia el divendres. També s’ha de dir, el punt final de la ruta no podia ser més especial: San Mamés.

L’anunci, a més, s’ha fet en to de conya. “Hi ha qui es tenyeix o es talla el cabell... però un basc de veritat compleix promeses més serioses”, ha piulat. I aquesta és fer “Andorra-Bilbao en tres dies”. També remarca que “no podia escollir millors companys de viatge”.

Sarabia, durant un moment de la ruta al coll d'Ordino.

Relacionat

Celebració sobre dues rodes

I aquests són dos professionals de les dues rodes. Un, en modalitat ‘biker’: Antonio Ortiz. L’altre, ciclista professional de l’equip Euskastel-Euskadi: Luis Ángel Mate. Tots dos acompanyaran Sarabia en aquest repte, d’uns 550 quilòmetres.

Ja dies després de confirmar l’ascens, el basc va fer una primera celebració sobre dues rodes. Acompanyat de membres del cos tècnic, amics i alguns aficionats va pujar fins al coll d’Ordino. Ara, tot s’ha de dir, el repte és més important.

Comentaris

Trending