La patinada del Lamborghini

El glaç que ha estat una de les causes d’un accident de danys materials a Incles està dificultant moltíssim la recuperació del vehicle sinistrat

La davallada de les temperatures tan notable que s’ha experimentat aquesta matinada i el glaç que ha deixat en algunes vies, com la carretera que porta al fons de la vall d’Incles, s’ha cobrat la primera ‘víctima’. Sortosament només s’han hagut de lamentar danys materials. Agents del servei de circulació de Canillo, fent la ronda habitual, han localitzat aquest matí un Lamborghini que havia patinat i havia sortit del vial secundari d’Incles.

Quan els urbans canillencs han localitzat el vehicle, en el seu interior no hi havia ningú. Els agents han contactat amb la policia i ràpidament s’ha pogut trobar el conductor del Lamborghini. No hi ha hagut cap ferit ni res de similar i tota la paperassa relativa al vehicle estava en ordre. L'accident va passar anit. El conductor, que va poder sortir del cotxe sense massa problemes, ja es va mobilitzar des de poc després de l'accident perquè una grua pogués acudir a recuperar el vehicle. Segons les fonts consultades, la tasca iniciada aquest matí no està sent fàcil producte del gel que hi ha a la carretera i que dificulta l’operació per tibar el vehicle i remuntar-lo fins a col·locar-lo pla damunt de l’asfalt.

lamborghini
 

El Lamborghini en qüestió ostenta una matrícula ‘especial’ ben ostensible. La titularitat del vehicle correspon a una empresa. Algunes fonts han indicat que molt probablement al darrere hi ha un ‘youtuber’. Altres han assegurat que es tracta d'un conegut inversor en matèria digital, no pas un 'youtuber' entès com a tal. De fet, fa temps que en alguns punts de Canillo, alguns veïns de la parròquia, es queixen de les curses que protagonitzen aparentment cotxes d’alta gama. No hi ha cap element que pugui fer pensar que hagi estat el cas del cotxe sinistrat. El que està clar és que, almenys el glaç a la calçada, li ha jugat una mala passada.

Comentaris (14)

Trending