Pare Noëls sobre dues rodes (i cremant pneumàtic)

Un centenar de motos amb els seus pilots i ocupants disfressats de Santa Claus o elf recorren durant una hora llarga carrers d’Andorra la Vella per mantenir l’esperit del Nadal tot i la pandèmia

Excepte l’organització i just davant del comú d’Andorra la Vella, no s’han pogut aturar. Bé, sí, quan el llum vermell del semàfor els obligava. La ‘Papanoelada’ establert el 2015 no ha faltat a la cita enguany tot els imponderables que imposa la pandèmia, i malgrat que la seva promotora, Susana Pacheco, del bar Parada a Boxes, no hi ha pogut estar al capdavant perquè la crisi econòmica associada al coronavirus l’ha obligat a abaixar la persiana. Amb tot, un centenar de motos s’han passejat durant una hora llarga pels carrers de la capital.

Si han notat un excés de fum o de ferum a pneumàtic cremat, no s’estranyin ni poc ni gens. La culpa és d’aquests Pare Noël motoritzats. I és que, poc o molt, tots els pilots i acompanyants de les motocicletes anaven engalanats com si de Santa Claus es tractessin. Potser algun elf. Vestits vermells, gorres amb borla blanca al capdavall i llargues barbes blanques. I tos plegats sobre dues rodes i fent bramar motors i cremant els pneumàtics.

 

La concentració prèvia era a la zona del museu Columba, a Sant Coloma. Després han donat un parell o tres de volts per un recorregut urbà per Andorra la Vella. Sense aturar-se a fer fotografies, sense anar a més de 25 quilòmetres per hora i sense poder repartir caramels. Això sí, no hi hauran faltat les joguines. Més o menys, cada participant a la ‘Papanoelada’ haurà contribuït amb una joguina -potser fins i tot més- que es lliuren a la recollida que durant anys lidera el comunicador d’RTVA Òscar Royo. Ep, i tot plegat muntat, enguany, per la Penya Esquirol.

Comentaris (5)

Trending