“On són els meus 5.000 euros?”

Una parella de Valladolid munta un altercat a la porta d’un banc amb avís inclòs a la policia perquè troben cancel·lat un compte que hi tenien

Si no fos perquè ell era conscient que durant ben bé una dècada s’havia desentès del tot del compte, ella, la seva dona, encara estaria bramant i acusant de lladres els responsables de l’entitat bancària a la porta de l’oficina de la Massana del qual van muntar un altercat de notables dimensions que fins i tot va obligar la policia a prendre mesures i a demanar explicacions. A la parella clienta i a responsables del banc.

Després d’anys i anys sense fer cap al Principat, aquesta parella val·lisoletana va decidir venir al Principat. Pel motiu que sigui. I, sobretot, van acudir a l’oficina bancària en qüestió per donar compte d’aquells 5.000 euros que pensaven que tenien en el dipòsit. Però quan van demanar informació sobre el mateix als empleats de l’entitat bancària la resposta va ser que el compte havia esta cancel·lat. Ai mare de Déu la troca que es va embolicar.

Quan l’home va ser lluny del focus de la seva dona, la qüestió va quedar una mica més aclarida: el client en qüestió va admetre ser conscient de les comissions i va reconèixer també que feia anys que s’havia despreocupat del compte

Crits i sorolls i insults de tota mena. Especialment per part de la dona. L’home va ser més cautelós i va reclamar la presència de la policia per tal d’exigir que demanessin els agents explicacions als responsables del banc. Els fets van ser dilluns segons que ha pogut saber ara l’Altaveu i van causar una notable revolada a l’avinguda Sant Antoni de la Massana. La parella en qüestió s’exclamava d’allò més perquè asseguraven que ja al 2011 havien tingut problemes amb el banc.

En essència, ara, la parella sentia que li havien ‘robat’ els 5.000 euros del compte. La dona fins i tot es va mostrar ‘farruca’ en presència dels agents, que van mirar de posar ordre i demanar explicacions. En fi, que la motivació venia a ser que els comptes per a no residents fa temps que estaven gravats amb unes comissions que exercici rere exercici s’havien anat aplicant sobre el dipòsit en qüestió. Fins al punt que es va buidar -va arribar a zero- i el banc va decidir cancel·lar el compte.

Fins assegurava la parella que els gestors bancaris els havien assegurat que a ells no els carregarien cap comissió. Però quan l’home va ser lluny del focus de la seva dona, la qüestió va quedar una mica més aclarida més enllà del que ja haurien explicat els responsables de l’oficina. El client en qüestió va admetre ser conscient de les comissions i va reconèixer també que feia anys que s’havia despreocupat del compte. Vaja, que des de l’anterior enganxada, al 2011, no havia tingut mai més interès en el compte i els 5.000 euros que hi contenia. Fins ara que ja no hi són.

Comentaris (22)

Trending