Ni herba ni diners, però si dues batusses

Cincs menors es van veure involucrats fa uns quants dies en una disputa, amb marihuana pel mig, que va derivar en dues baralles al carrer

Els fets, tenint en compte l’edat dels implicats, són del tot surrealistes. Poc creïbles, però certs. Hi ha cinc nois d’entre 15 i 17 anys implicats i repartits en dos grups. Un d’ells, consumidor i venedor de marihuana, va trobar-se amb un altre a Andorra la Vella per dur a terme una transacció il·legal per valor de 90 euros. Sense preveure-ho, el comprador li va robar la mercaderia i va engegar a córrer, aconseguint el seu propòsit, però emportant-se també una pallissa. Més tard, va arribar la venjança.

A la trobada també va acudir un amic del camell. Segons ha pogut conèixer l’Altaveu, quan van arribar i es van disposar a fer l’entrega, amb l’objectiu de lluir la mercaderia, la van treure del seu amagatall. De les parts íntimes d’un d’ells, concretament. Una vegada a l’aire lliure, el comprador no va poder resistir la temptació. En una distracció va sostreure la substància estupefaent i, cames ajudeu-me, va fugir corrent. Es va iniciar llavors una persecució i, quan el van enxampar, va rebre diversos cops de puny, puntades i fins i tot li van trencar la jaqueta que portava, però va aconseguir marxar amb els 90 euros en marihuana.

Cap d’aquests fets ha estat denunciat a la policia pel context en el qual es van produir. És a dir, que ningú vol delatar cap dels agressors perquè això comportaria explicar la situació sencera

Més tard, segons les fonts consultades, el jove amb el ‘trofeu’ -malgrat que es va emportar una sèrie de cops importants- i dos amics més van començar la recerca dels venedors atracats. Tres contra dos. I els van trobar. Uns pel robatori i els altres per la pallissa, van deixar créixer el sentiment d’ira i es va produir una segona batussa. Aquest cop, més important i amb un desenllaç diferent, ja que els principals perjudicats van ser el camell i el seu company. Ni herba ni diners.

Lògicament, cap d’aquests fets ha estat denunciat a la policia pel context en el qual es van produir. Vaja, que ningú vol delatar cap dels agressors perquè això comportaria explicar la situació sencera. I és clar, no interessa. Tots són menors i, certament, tots van pel mal camí.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending