Makuka entra al top Ten

(AMB VÍDEO) Nicolás Vega enregistra el seu segon disc -el primer, ‘Too much protagonism’ es va posar a les xarxes l’1 de gener- en les instal·lacions d’un dels productors més destacats del panorama musical espanyol, participant en projectes com ‘Operación Triunfo’ o ‘La Marató de TV3’

Comentaris

El jove músic escaldenc Nicolás Vega, que artísticament es fa conèixer com a Makuka, està gravant el seu segon disc. Fa discs com a xurros, com aquell que diu. I és que l’1 de gener es va estrenar per a totes les plataformes en línia el primer treball discogràfic, ‘Too much protagonism’, i ara ja està immers en ‘A Different World’, que portarà un segell de luxe, el de Ten Productions. Vaja, que Makuka ha entrat en la cort de Toni Ten.

Ten és un dels grans productors del panorama musical espanyol. Ha participat en projectes de l’estil d’‘Operación Triunfo’ o ‘La Marató de TV3’. Ten hauria vist en Nicolás Vega fusta de bon artista i no és del tot descartable que aposti amb el jove músic andorrà, sorgit per exemple dels Petits Cantors, per participar en altres projectes. Els germans Ten no només assumeixen la producció d’un treball discogràfic amb quatre cançons en anglès i dues en català. També es fan càrrec de la direcció artística.

Ten Productions ja coneixen una mica del panorama musical andorrà, atès que han participat en un parell de les produccions que el país va presentar en el passat a Eurovisió. També han preparat projectes per al mateix festival musical però, en aquest cas, per a Espanya. Makuka té clar com pot arribar a créixer amb els Ten i les seves instal·lacions situades a la localitat catalana de Sabadell. “D’aquest segon treball espero un canvi substancial cap a la professionalització i la seriositat que requereix el meu treball. Toni Ten es màgic, pensa en gran. I això és el que vull”.

A nivell tècnic Makuka comptarà amb un so processat amb ®DOLBY ATMOS, i a nivell professional té la col·laboració de músics de primera línia com Jordi Vericat de Jarabe de Palo, o Toni Mateos, bateria d’Alejandro Sanz i considerat un dels millors bateries d’Espanya. Marc Quintillà serà l’encarregat de posar-hi les guitarres, i Manel del Fresno s’ocupa del ‘cello’. Configuren l’equip artístic d’aquest segon projecte del jove intèrpret andorrà Jordi Campoy, Xasqui Ten i Toni Ten, tots tres als teclats.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending