Els llums llargs que els van delatar

​L’enlluernament que causava un vehicle a primeres hores del matí de dissabte van portar a aturar-lo a la rotonda de Prada Casadet i a detenir-ne dos dels seus ocupants: un per tinença de droga i l’altre per refusar la prova d’alcoholèmia

Per descuit o deixadesa, potser per l’estat d’eufòria que presentaven, o simplement per molestar d’altres conductors. El fet és que duien els llums llarga activats circulant per l’avinguda Tarragona. I per tot arreu on van passar. Primeres hores del matí del dissabte. Probablement, molt altes hores de la matinada per a ells. I com que l’enlluernament no deixava de molestar, al final una patrulla de policia els va haver d’aturar. I acabaria detenint dos ocupants del turisme pel preu d’un.

Els fets van passar poc després de 2/4 de 6 del matí de dissabte. Una patrulla que estava rondant pel país sense més ni més, de manera rutinària, detecta el vehicle que enlluerna tothom qui es posa al seu davant. Qui es creua amb ells. Els policies l’aturen a la rotonda de Prada Casadet. I mentre els agents s’acosten cap al vehicle, en vola des de l’interior cap a fora un embolcall. L’havia llançat el copilot. Recuperat el paquetet, sembla que hi ha droga.

Quan van ser aturats el copilot va llançar un embolcall que contenia 1,1 grams d’amfetamina, una pastilla d’èxtasi i 1,6 grams de marihuana

El copilot en qüestió, un resident de 29 anys, reconeix la propietat de la bosseta i deixa al marge als altres dos. Acaba detingut per un delicte contra la salut pública. L’embolcall contenia 1’1 grams d’amfetamina, una pastilla d’èxtasi i 1’6 grams de marihuana. Per la possessió, dèiem, arrestat. Després era el torn del conductor. No era normal conduir a tort i a dret amb els llums llargs en marxa.

Els agents pretenen dur a terme el control pertinent d’alcoholèmia. I també el control de tòxics. Ni bufar ni salivar. Res de res. El jove conductor, en aquest cas també un resident però de 21 anys, es va negar a qualsevol prova mentre insultava, també a tort i a dret, però en aquest cas als agents. Resultat: detingut també per un delicte contra la seguretat col·lectiva (el refús als controls) per les injúries als policies. Delicte contra l’honor, vaja.

Per cert, que aquest no va ser l’únic cas de detenció relacionada amb la possessió de drogues. També dissabte, en aquest cas a les 6 de la tarda i a la frontera juxtaposada de Portà, es va arrestar un home no resident de 24 anys, per possessió de 0’4 grams de cocaïna, 0’2 grams de ketamina, 8’1 grams d’haixix i 0’5 grams de marihuana, accedia al Principat en un turisme particular. Després de posar-lo a disposició judicial se’l va expulsar.

Comentaris (2)

Trending