La nova flota d’ambulàncies del SAAS

La parapública va compartir a xarxes un retallable per construir una rèplica dels vehicles del Servei d’Urgències MèdiquesEls infants del país les han construït des de casa i l’ens sanitari està ensenyant a Facebook com han quedat

Des de l’inici de la crisi del coronavirus i, especialment, des de l’ordre de confinament són moltes les iniciatives que s’han engegat per mirar de tenir entretinguts als nens, obligats a quedar-se a casa. Des del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) fa dos dies que es va llançar una. En concret, es va proposar que els infants fessin una manualitat molt especial: construir la seva ambulància. La resposta no ha trigat a arribar.

El passat diumenge, via les xarxes socials, i més concretament el seu perfil a Facebook, la parapública sanitària compartia una imatge. En concret, era un retallable elaborat per Miguel Sanchís que representava una ambulància del Servei d’Urgències Mèdiques (SUM). El repte era clar: “quan la tingueu feta, envia’ns una fotografia per missatge directe i la penjarem”.

I l’èxit de la petició ha estat important. El SAAS ha anat compartint a les seves xarxes les diferents imatges que li arriben amb la seva nova flota d’ambulàncies. Algunes, en blanc i negre -no tothom té tinta de color a casa-; d’altres amb tota la gama cromàtica dels vehicles reals. De ben segur que els nens hauran passat una bona estona a casa i, a més, ara tindran una nova joguina per passar l’estona d’aquest confinament.  

Comentaris

Trending