Unes instal·lacions de rècord

L’atleta espanyol, Bruno Hortelano ha visitat el Centre de Tecnificació d’Ordino i ha destacat la possibilitat de tornar a l’hivern per realitzar els seus entrenaments

Aquest migdia a Ordino hi ha hagut una troballa sorprenent. Bruno Hortelano ha visitat les instal·lacions del Centre de Tecnificació d’Ordino després d’haver participat ahir al campionat d’Andorra d’atletisme, destacant la qualitat de l’espai i deixant la porta oberta per tornar a l’hivern i dur a terme els seus entrenaments. Pel que fa al centre, ara per ara hi ha 51 esportistes becats.

Així doncs, Hortelano ha descrit el seu viatge a Andorra com “meravellós”, destacant que es va sentir molt recolzat pel públic del Principat. Pel que fa al Centre de Tecnificació, ha declarat que no esperava unes instal·lacions tan completes, amb una pista d’atletisme “dura i de qualitat”. “No descarto tornar al país per entrenar, especialment a l’hivern”, ha afegit.

Hortelano, amb altres participants a la prova.

Relacionat

El retorn d’Hortelano, per la porta gran

Quant a les seves sensacions després del campionat andorrà, ha explicat que “físicament em trobo molt bé, ara vull oblidar-me dels moments on vaig perdre la il·lusió i gaudir de l’atletisme. Vull buscar les sensacions que mai he tingut i no obsessionar-me a superar les meves marques”.

Per la seva part, el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz ha destacat la figura de Hortelano i el privilegi de tenir la seva presència. “Aquest edifici ha d’ajudar en primer lloc als nostres esportistes, però també volem exportar les instal·lacions per donar servei als atletes de primer nivell estrangers”, ha manifestat.

El secretari d’Estat d’Esports vol que el Centre de Tecnificació d’Ordino rebi les estades dels atletes estrangers

Ara per ara, el centre d’Ordino té fins a 51 esportistes becats i es vol obrir el ventall als joves amb projecció perquè també puguin començar a gaudir de l’espai, sempre que els entrenadors personals donin el seu vistiplau.

Malgrat que el diumenge es va ajornar la competició, l’esportista va imposar-se el passat dilluns a la prova de 150 metres batent el rècord d’Espanya. Una modalitat que no es té en compte als programes oficials de la Federació Internacional d’Atletisme (IAAF) i dels Jocs Olímpics.

Etiquetes

Comentaris

Trending