Hores d’angoixa per la Nala

La gossa d’uns turistes francesos es va perdre per la zona d’Incles després d’espantar-se quan els seus propietaris van patir un accident de cotxe però el dispositiu de recerca va funcionar i va se localitzada hores després prop del Canaro

Ensurt.... amb final feliç el que es va viure aquest diumenge a la zona d’Incles. Uns turistes francesos que visitaven l’espai acompanyats de la seva gossa van veure com aquesta es perdia per la muntanya. El dispositiu de recerca engegat, amb el suport de l’associació GosSOS, va acabar funcionant. Pels volts de la mitjanit, l’animal va ser localitzat.

L’alarma va saltar al migdia. Els propietaris de la gossa, que es diu Nala, van patir un accident amb el cotxe. Van topar amb un altre vehicle. Espantat, l’animal va marxar muntanya amunt. Es temia, a més, que a conseqüència del xoc, pogués haver patit alguna ferida.

Ràpidament, es va engegar un dispositiu de recerca. Hi van participar voluntaris i es va buscar per tota la zona. Ho feien, a més, amb el temps a la contra, ja que s’estava a punt de fer de nit.

Al final, tot va tenir un final feliç. Després d’hores de recerca, un dels grups va localitzar una gossa d’aquestes característiques prop de la zona del Canaro. Estava espantada i tremolava. Els seus propietaris no van trigar a identificar-la com la seva mascota i s’hi van poder reunir. Tot va quedar, doncs, en una mala estona.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending