El Halloween del calamar

Les botigues on es venen disfresses tornen a assolir dades de venda de fa dos anys, sobretot per l’alta demanda de la vestimenta de la famosa sèrie

Jugadors andorrans, la primera prova és aconseguir la disfressa perfecta. I no serà fàcil, la vestimenta dels guàrdies de la famosa sèrie de Netflix està arrasant a les botigues. De roig de cap a peus i amb màscara negra, sembla senzill, però és tot un repte digne d’’El juego del calamar’ aconseguir-ne al país. I no solament per als compradors, sinó també per als venedors. “No la podíem trobar enlloc, però finalment ens hem fet amb ella”, afirmen des de Party Fiesta. Altres no han fet tanta sort, però la demanda ha arribat igual.

L’èxit ha sigut tal, que al Party Fiesta van aconseguir 90 vestimentes i “ens queden poquíssimes”. A més, aquest any sembla que no triomfen tant les decoracions com les disfresses, que estan arrasant des de ja fa dies. “Altres anys s’han fet més festes a casa, sembla, però ara la gent té ganes de sortir”, afirmen diversos venedors. En botiga física, en línia, sembla que aquest Halloween tothom anirà caracteritzat. “Pensem que l’obertura de l’oci nocturn també ha propiciat aquestes vendes”, asseguren. De fet, la majoria de disfresses s’han venut per a joves i gent més gran, que no pas pels nens, que eren els triomfadors en aquesta festivitat quan sortien a demanar caramels pel carrer.

IMG 4702
Un estant amb decoració per a Halloween.

La decoració fa, com sempre, el complement perfecte per a Halloween, aconseguint fer una mica més divertida la nit de les bruixes. S’ofereix des de l’inici de l’octubre, “però vam començar fluixos”. Ara, en conjunt amb la venda de disfresses, han aconseguit que les botigues arribin a nivells pràcticament del 2019. “El 2020 va ser per oblidar, però aquest any sembla que recuperem”.

“Les vendes estan sent boníssimes” des de la setmana passada, i aquesta són millors. Però, això no significa que els venedors no hagin passat les seves pròpies proves. Una d’elles, aconseguir que arribi tot l’estoc que s’havia demanat. “Ens ha arribat un 70% i no esperem que ens arribi l’altre 30%”, expliquen des de Party Fiesta. I és una situació que es repeteix. La problemàtica del transport de mercaderies arriba fins a tots els sectors, i els de festa també s’inclouen.

Etiquetes

Comentaris

Trending