Un Govern en hora

El ministeri d’Administracions Públiques busca subministrador de rellotges per distingir els funcionaris a raó d’uns 430 euros la unitat, cost de la gravació de l’escut a banda

El ministeri d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana busca empresa subministradora de rellotges i bolígrafs amb els quals distingir els funcionaris que més llarga trajectòria porten a Govern. Si no hi ha canvis, les empreses que ho vulguin, d’àmbit nacional, aquest dimecres podran presentar les seves ofertes. L’administració treballa amb un preu orientatiu, per dir-ho així, de 430 euros per rellotge. I el cost de la gravació de l’escut de Govern a banda.

Els preus que s’ofereixin ara s’han de poder mantenir -amb l’IPC a banda- tot l’any 2023 i 2024. I el Govern els adquireix per lots, no pas un de sol. L’administració sempre té alguns dels objectes en reserva, en estoc. Però mira d’ajustar-se força a les necessitats. Els lots diferencien els rellotges d’home dels de dona i, és clar, els bolígrafs van a banda. I, en aquest cas, el preu orientatiu és d’uns 145 euros.

Essencialment, els rellotges que es pretenen comprar han de ser iguals per a homes que per a dones. La diferència rau en les dimensions. En el perímetre de l’esfera, més gran (33 mil·límetres per 39) en el cas dels dels homes. Així, es pretenen rellotges de calibre ETA F04.111 amb una esfera de color blanca, corretja grisa i acer quant al material de la polsera. Ha de dur gravat a la part del darrera l’escut de govern. El tipus de tancament ha de ser desplegable amb polsador i els rellotges s’han de presentar en caixa.

boligraf
Un bolígraf tipus

Pel que fa als bolígrafs, que també s’han de presentar amb una caixa de regal de fusta, els objectes que es pretenen són ‘rollers' de punta mitjana de color negre amb mecanisme giratori, tapa i mànec de rosca amb platí. El cos ha de ser de fusta i la superfície estriada amb acabat metàl·lic brillant. L’administració ha posat com a exemple, com a bolígraf tipus, un Roller Faber Castell Initio.

Comentaris (5)

Trending