Un espai que anirà sobre rodes

Un nou circuit de BTT i Ciclocròs s’ha inaugurat aquesta tarda a l’avinguda d’Enclar, on estarà obert al públic i les escoles de ciclisme podran organitzar classes i campionats

Feia temps que s’esperava una acció com aquesta. Almenys, per part dels professionals i els aficionats de la bicicleta. Aquest dimecres s’ha inaugurat un circuit de BTT a l’avinguda d’Enclar, a tocar de la pista d'exàmens del carnet de conduir. A banda de les classes i els possibles campionats que s’organitzin a l’espai, el podrà fer servir tothom que vulgui.

El president de la Federació Andorrana de Ciclisme, Gerard Riart i el de l’Agrupació Ciclista Andorrana, Toni Iglesias, han agraït al comú d’Andorra la Vella la construcció del circuit. Ambdós han manifestat la voluntat de portar les escoles per entrenar i la possibilitat de realitzar curses, com ara el Campionat d’Andorra o a Copa Catalana. “Aquesta mesura farà que les escoles tornin a ser grans”, ha declarat Iglesias.

S’està treballant per instal·lar enllumenat al circuit, una mesura necessària sobretot de cara a l’hivern

Per la seva part, el president del Club Triatló Serradells, Oscar Corbalan ha explicat que la iniciativa també permetrà fer un pas endavant a la base, dada la seva proximitat per realitzar entrenaments. A més, ha anunciat que de cara al setembre engegaran una escola de triatló els dissabtes.

Per últim, el cònsol menor d’Andorra la Vella, David Astrié, ha destacat que “fa quatre anys que el comú treballa en una ciutat per a les persones, amb zones esportives que permetin tindre hàbits saludables”, i ha afegit que “aquest circuit té 600 metres i es pot ampliar al doble aproximadament. La nostra intenció és posar enllumenat, sobretot pensant en els entrenaments a l’hivern, i alguna millora més com ara lavabos portàtils o casetes per guardar el material de les escoles”.

Alguns dels usuaris gaudint del circuit

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending