Es busca empresa que ‘pagui’ voluntaris per a ‘stop lab’

Una campanya d’una firma de formació, contractació i recerca de personal laboral de comú acord amb la Creu Roja sorprèn per la forma com pretén trobar la gent que es necessita per fer el cribratge educatiu

Hi ha empresaris que han ignorat la publicitat, la promoció, la campanya. D’altres l’han trobada simpàtica, adient. I encara n’hi ha que consideren que és tenir molta barra demanar a les empreses que cedeixin gratuïtament els seus treballadors perquè vagin a fer de voluntaris a l’‘stop lab’ que s’ubicarà a la cinquena planta de l’aparcament comunal de Prat de la Creu per fer el cribratge a la comunitat educativa. La iniciativa de la firma Lidera, de comú acord amb la Creu Roja, a sorprès. Indiferent del tot no ha deixat a ningú.

I és que Lidera ha enviat aquest dimarts a moltes empreses del país -se suposa que a les que hi ha incloses en la seva base de dades perquè algun dia ha treballat amb ella- una mena d’anunci, per dir-ho així, amb l’objectiu de trobar el personal voluntari necessari que encara falta per al laboratori mòbil de tests serològics i extracció de mostres per a TMA. Lidera és una empresa que es dedica, en general, segons ella mateixa, a la recerca de talent. Solidari en aquest cas. Forma treballadors, fa de mediador per a la contractació (cobrant unes comissions en relació amb el salari del contractat, és clar…), busca personal en general.

EMPRESA SOLIDARIA   TALENT SOLIDARI
 

Ara busca voluntaris. I els busca en general, també, és a dir, entre qualsevol persona que s’hi vulgui apuntar. I en particular. Entre el personal de les empreses a les quals ha fet arribar la promoció i entre aquells professionals que tenen el contracte temporalment suspès o la jornada reduïda i poden o podrien dedicar una part del seu temps a estar-se a l’‘stop lab’. Segons la promoció, el laboratori estarà operatiu entre el 31 d’agost i el 13 de setembre. De cribrats en rebrà només de l’1 al 12 de setembre.

“Ets empresa? Deixaries que professionals que estan treballant a la teva organització dediquin part del seu temps remunerat a aquesta causa solidària? Ets un professional que estàs en ERTO? Dedicaries el teu temps a aquesta causa solidària?” Són dues de les preguntes que es fa la campanya de recerca de ‘talent solidari’. Solidari amb el país i la comunitat educativa.

Comentaris (4)

Trending