Enemistats molt perilloses

Una baralla a la cruïlla entre l’avinguda Príncep Benlloch i el carrer Ciutat de Valls acaba amb un detingut i un ferit -que també serà sancionat- amb un fort trau al cap; tots dos homes, que anaven ebris, mantenen una disputa des de fa un lustre

Fa temps que se les porten. Quatre o cinc anys ben bons. Denúncies creuades. Amenaces, insults, agressions… De tot una mica. Aquest dijous a la nit van coincidir -el motiu no ha transcendit- a la cruïlla formada per l’avinguda Príncep Benlloch amb el carrer Ciutat de Valls. I els insults i recriminacions de l’un i el poc temperi de l’altre van acabar amb una batussa que en va dur un a l’hospital i l’altre al despatx central de la policia.

Es tracta de dos residents, un de 50 anys i l’altre de 46. El primer hauria estat el de les recriminacions i insults (que en cap cas vol dir que fos l’iniciador de la brega). El segon va respondre agafant-lo pel coll. Però el primer va respondre encara d’una forma més contundent. Cops de puny a mansalva fins a fer unes bones ferides sagnants a l’altre. De seguida es va alertar la policia (era dijous pels volts de les 11 de la nit). I també els serveis sanitaris.

El resident de 46 anys, amb almenys una ferida oberta al cap, se’l va derivar cap a l’hospital mentre que a l’altre partícip en la batussa la policia el va traslladar cap al despatx central de la policia. Quan es va confirmar que el ferit necessitava de punts de sutura -elements fàctics que fan modificar la qualificació jurídica de les situacions-, el resident de 50 anys va quedar formalment detingut per un delicte de lesions.

Malauradament, l’expedient d’altercats entre tots dos homes va creixent. De fet, el ferit, un cop tractat mèdicament, també haurà de respondre davant les autoritats policials i judicials. En aquest cas no se l’ha detingut però sí que se li ha imputat una falta. O el que tècnicament es diu una contravenció penal. Per tant, també serà objecte d’una sanció.

Comentaris (1)

Trending