Emmanillada després d’un atac de gelosia

Una jove resident acaba detinguda després d’entrar sense permís a casa dels pares de l’ex i d’endur-se per la força unes ulleres d’una amiga de l’home després d’una disputa pel carrer

Un doble atac de gelosia ha acabat amb la detenció, acusada d’un doble delicte, també, de la jove que aquest dimecres al vespre va protagonitzar una suposada ofensiva contra qui aparentment havia estat la seva parella. El domicili dels ex-sogres, en primer lloc, i la via pública, després, haurien estat els escenaris de l’actuació que va acabar comportant l’arrest de la dona, que aquest dijous ha passat a disposició judicial.

Sense permís suposadament, la jove hauria accedit al domicili dels pares de la seva ex-parella, un domicili on també viuria, almenys actualment. D’aquest habitatge n’hauria marxat amb un telèfon mòbil. La jove estaria, en certa manera, obsessionada pel fet que el noi l’hagués deixat. Una estona després, segons les fonts, i ja a la via pública, l’home, acompanyat d’una altra dona, hauria coincidit sense preveure-ho amb la noia que acabaria detinguda.

L’home hauria retret a la seva antiga parella el comportament que havia tingut al domicili dels seus pares. I el fet que s’endugués el telèfon. No contenta amb això, de cop i volta la noia hauria agafat per la força unes ulleres a la dona que acompanyava el seu ex. I automàticament va marxar, tot pujant a un vehicle. L’home va alertar la policia i una patrulla va arribar en pocs minuts.

Fins al punt que no massa lluny encara van poder travar el vehicle on anava la jove que havia causat les dues situacions anòmales producte de la seva suposada gelosia. Els agents van demanar explicacions als tres contendents i davant de tot plegat van detenir la jove acusant-la d’un delicte contra la inviolabilitat de domicili i un altre delicte contra el patrimoni.

Comentaris

Trending