Embolics de família

La policia persegueix fins a controlar-lo un home que havia sostret un fill seu dels braços de la mare enmig d’un mar de dubtes sobre mesures paternofilials

Des del creuament de l’avinguda Fiter i Rossell amb Josep Viladomat fins al tomb del carrer de la Unió. Tot a Escaldes. La policia ha hagut de fer aquesta tarda un seguiment-persecució que havia estat ‘denunciat’ per la seva ex-parella per haver-li sostret un fill de poc més de dos anys que tenen en comú. En el rerefons, una discrepància més o menys gran en relació a les mesures paternofilials. Una disputa forta. Però que no hauria transcendit si el pare, l’home, no hagués acabat controlat a tocar d’un cèntric centre comercial escaldenc.

Els fets origen de la persecució policial s’han iniciat poc abans de les 5 de la tarda. Una dona anava a recollir la seva filla a l’escola, a Fiter i Rossell, hi duia pràcticament en braços un altre fill. Dos menors producte de relacions diferents. De cop i volta, el pare del segon infant ha aparegut en escena i li ha agafat el menor tot indicant-li que se l’enduia a Espanya. Atemorida, la noia ha alertat la policia advertint de les intencions de la seva ex-parella.

Diversos agents s’han mobilitzat per iniciar la recerca. Això sí, enmig de la confusió existent perquè, segons sembla, ja a primera hora del matí hi havia hagut embolic sobre la vigència de la custòdia i fins i tot la pàtria potestat del menor. Tot d’allò més enrevessat tant en seu judicial com davant dels serveis socials. Encara sense resoldre el dubte -de fet, les diverses fonts consultades no han pogut encara aclarir la situació-, el prioritari era ‘recuperar’ l’infant. Evitar una eventual sostracció. Un segrest parental.

En qualsevol cas, quedi clar, el comportament de l’home, ex-resident de 29 anys actualment sense papers al Principat, no es pot qualificar com d’il·lícit penal. Almenys, no si no ho diu l’autoritat judicial. Fet i fet, l’important s’ha esdevingut que al cap d’una mitja hora o poc més d’activada l’alerta, pare i fill s’han pogut controlar a l’altura de l’esmentat centre comercial de l’avinguda Carlemany i, almenys el parador del menor, ha quedat resolt. Una altra cosa són els embolics de família.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.