L’efecte col·lateral de la cocaïna: avall els pantalons

La policia deté un home a Santa Coloma per consum de droga després que una veïna truqués esparverada per l’acció de l’arrestat, que embalat per la ratlla li va mostrar els genitals

La cocaïna el va desinhibir tanta que li va acabar ensenyant els genitals -sense cap mena d’actitud libidinosa, que quedi clar- a la veïna. I la veïna es va espantar tant que va anar corrents a trucar la policia. Resultat: l’home, un veí de Santa Coloma de més de mig centenar d’anys, arrestat. Pel consum de la droga, que quedi clar. La baixada de pantalons va quedar en no-res. Punitivament, és clar. A la senyora encara li dura l’ensurt.

Els fets van passar dimarts a la nit en un edifici de Santa Coloma. Suposadament, l’home que acabaria arrestat, hauria consumit una petita quantitat de cocaïna. I es va embalar. Sia com vulgui, hauria anat a cercar la veïna. De confiança. Vaja, que com a mínim, la dona, que deuria voltar la seixantena si no més segons les fonts, en cap moment va malfiar-se. Tampoc quan li va dir que l’acompanyés a un altell de l’immoble. Les fonts consultades no han pogut aclarir amb quina voluntat o objectiu li hauria demanat d’acudir a l’espai indicat.

Els fets van passar dimarts a la nit en un altell d'un edifici colomenc després que l'arrestat hagués consumit 'coca'

La qüestió és que tots dos es van dirigir a l’altell en qüestió. I una vegada van ser a lloc, l’home li va mostrar, per a sorpresa de la veïna, una petita ‘mostra’… de la cocaïna. I la convida. La dona atònita no va tenir temps de gran cosa més perquè en qüestió de poc segons, l’home ja tenia pantalons i calçotets ben avall. Llavors la mostra era d’una altra cosa. Mostra i prou, que l’home no va fer cap intent de res. Ni tan sols de remenar res tampoc.

Però si amb l’oferiment del consum la dona ja s’havia esparverat, amb la consumació de la baixada de pantalons la sensació ja va anar molt més enllà. Cames ajudeu-me i lluny de l’altell. Cap a casa i a trucar a la policia. Els agents es van presentar a lloc i van detenir l’home. Per la droga. No pas per la mostra de pastanaga. I és que, asseguren les fonts que hauria mantingut l’arrestat, la ratlla li va donar forces. El va embalar. I així va ser com va acabar dormint a les cel·les del despatx central de la policia.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending