El dia que ‘Ferrariman’ se les va tenir amb tres ciclistes professionals

El polèmic usuari de xarxes denúncia un intent d’agressió a un restaurant que hauria ocorregut fa un any protagonitzat, entre altres per Nairo Quintana, i que la Batllia hagi acabat arxivant la seva denúncia

No és cap secret que el polèmic ‘Ferrariman’ manté una guerra oberta amb el col·lectiu dels ciclistes. I, en alguns casos, amb comentaris que han caigut malament entre els amants de les dues rodes. Fins i tot aquells que s’hi dediquen de forma professional que, no es pot oblidar, tenen una nodrida representació entre els residents al país. D’aquí ve l’enfrontament que un d’ells, el colombià Nairo Quintana, va mantenir ara fa uns mesos amb l’empresari en un restaurant del país, que va acabar amb una denúncia davant la policia per part de Xavier Caballol ara, segons ha explicat ell mateix, arxivada per la Justícia.

Segons el vídeo que el controvertit usuari de xarxes ha compartit als seus comptes, la topada va ser ara fa un any mentre dinava en un restaurant del país. Segons assegura, al local van entrar tres ciclistes. Un, Quintana; un altre, Víctor de la Parte. Li volien recriminar algun dels vídeos que havia compartit els dies anteriors, que assegura que era “humor” però que, per l’explicació queda clar, a cap dels tres els va fer gràcia.

La tensió, si es fa cas del que relata ‘Ferrariman’ va pujar amb rapidesa. “Van venir a amenaçar-me i em volien pegar”, assegura. També afirma que si no es va passar de les paraules a les mans va ser per la intervenció del cuiner de l’establiment. “Hi havia testimonis, taules amb gent, els mateixos propietaris”, comenta.

Caballol hauria decidit llavors presentar una denúncia davant la policia. “Al final, va ser un intent d’agressió”, assegura, tot garantint que “em vaig comportar com a una persona pacífica i no vaig entrar en el seu joc”. L’acció, però, no ha tingut recorregut judicial. Segons comenta “fa poc, em va arribar la nota del batlle que s’arxiva el cas”.

Per això, es queixa que “havia confiat en la Justícia” i no li ha donat la resposta que volia. Al contrari, lamenta que “a mi m’ha fet anar per dir a una persona comunista a Twitter [el terme exacte va ser ‘puto comunista’]” i, en canvi, “a mi em venen a agredir i a insultar i no passa res”.

Comentaris (28)

Trending