Detenció en parella

La policia controla un home que conduïa begut i també a la seva acompanyant, per insultar i desobeir els agents que van practicar la intervenció

Un control d’alcoholèmia en plena matinada va acabar comportant la detenció dels dos ocupants del vehicle en qüestió. El conductor, per anar begut. L’acompanyant, per l’actitud clarament hostil que va mostrar cap als agents de policia que practicaven la intervenció. La nit, queda clar, va ser moguda.

Els fets van tenir lloc el passat dijous, poc abans de dos quarts de tres de la matinada. Una patrulla que es trobava a Canillo va detectar com un vehicle cometia una infracció de circulació i van decidir aturar-lo. Al seu conductor, llavors, se li va practicar una prova d’alcoholèmia. Va donar positiu.

En concret, se li va detectar una taxa d’1,19 grams per litre de sang. Per tant, per sobre dels 0,8 que estan marcat com a positiu penal. Evidentment, es va decidir procedir a la detenció de l’home, un resident de 42 anys.

La sorpresa, desagradable és clar, la van tenir amb l’acompanyant, una turista de 27 anys. La seva reacció va ser absolutament desproporcionada. Segons ha informat el cos d’ordre , va començar a insultar els agents així com a desobeir reiteradament les ordres que se li donaven. Al final, el pot de la paciència es va acabar i van decidir detenir-la. Ara, afronta càrrecs pels presumptes delictes d’injúries i de resistència greu als funcionaris de policia.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending