Comercialització d’haixix als peus d’Arnaldeta de Caboet

La policia deté un jove resident amb antecedents relacionats amb els estupefaents en enxampar-lo mentre mostrava a un suposat turista una porció de ‘xocolata’ que li volia vendre

Que el Prat del Roure és un dels epicentres de l’activitat juvenil sembla clar. Que de tant en tant els joves s’hi desfasen o hi van passats de voltes sia per la pandèmia o pel que sigui, ho han evidenciat les diferents actuacions que han hagut de fer els serveis d’ordre. I que en aquest pulmó verd i de relatiu esbarjo escaldenc s’hi trafica amb droga, més tova o més dura, cada cop és més clar. I sinó que li ho diguin als agents que gairebé per casualitat aquest dimarts a la tarda van enxampar un jove oferint una porció d’haixix com qui mostra el mòbil a un amic.

El jove ‘venedor’, amb antecedents per fets similars i el qual sembla clar que es dedicaria a la comercialització al detall de productes estupefaents, hauria estat jutjat per la via ràpida aquest dimecres i després de ser condemnat hauria recuperat la llibertat. Però si se’l torna a enxampar, llavors haurà d’ingressar directament al centre penitenciari. I és que ‘l’enganxada’ d’aquest dimarts a la tarda a les escales que condueixen en un pàrquing soterrat que hi ha al passatge Arnaldeta de Caboet, a Escaldes, va ser més que flagrant.

Faltava poc per les 8 de la tarda de dimarts quan agents que patrullaven per la zona -segurament alertats per algunes persones que també eren per allí- van ‘interessar-se’ per l’actitud sospitosa de dos joves que estaven a les escales esmentades. En una mena de ‘boca de metro’. Un resident de 20 anys i un suposat turista del 18. Sense tallar-se, el primer mostrava una porció d’haixix al segon. Els agents no van tenir cap dubte de procedir al seu control i escorcoll posterior. El detingut anava equipat. Preparat per la suposada venda ambulant.

I és que a la motxilla que carregava, no només hi duia altres porcions de ‘xocolata’, que suposadament volia ‘col·locar’ també al turista al qual estava mostrant el producte, sinó que també hi portava una balança per poder oferir el producte amb la precisió escaient. En total, a la bossa hi havia uns deu grams de droga. Però encara després, en un aprofundiment del registre que es va fer al noi una vegada ja formalitzada la detenció per un delicte contra la salut pública, se li van localitzar uns cinc grams més d’haixix amagats al tomb dels genitals.

Comentaris (8)

Trending