Com ha arribat un cotxe fins aquí?

Sorpresa per l’aparició aquesta matinada d’un turisme en un camí tot nevat i gelat al costat de la rotonda de sortida d’Escaldes cap a la Massana que ha hagut de ser enretirat per una grua de càrrega

Sorpresa de Cap d’Any la que s’ha trobat a prop de la rotonda a la sortida d’Escaldes-Engordany en direcció a la Massana. Sense que se sàpiga com hi ha arribat, un cotxe s’ha localitzat en un camí proper, per a astorament de molts dels conductors que hi circulaven per la zona i dels veïns. De fet, el vehicle ha hagut de ser retirat amb grua i, ara, caldrà intentar localitzar el propietari.

El vehicle ha aparegut aquesta matinada. Es troba molt a prop de la rotonda on acabar Fiter i Rossell, a la sortida en direcció a les Valls del Nord. S’ha trobat en una mena de camí proper a la general 3, tot s’ha de dir, no gaire apropiat per a cotxes. I encara menys amb les condicions actuals, amb un bon grapat de neu acumulada de les precipitacions dels darrers dies que, a més, està gelada per les baixes temperatures.

La sorpresa ha estat important tan per conductors com pels veïns de la zona. De fet, el vehicle, a l’espera de poder localitzar el seu propietari, ha hagut de ser retirat amb una grua de càrrega, en una operació supervisada pels agents de circulació d’Escaldes.

WhatsApp Image 2021 01 01 at 12.30.56(1)
retidada cotxe
 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending