Un client poc desitjat

La policia deté un jove que es va presentar notablement begut en una benzinera en plena matinada i va acabar agredint la persona que es trobava atenent l’establiment

A vegades, estar de cara al públic té risc. Sobretot si has d’atendre a algun client que no està en plenes facultats per culpa de la ingesta excessiva d’Encamp. Ho va poder comprovar la matinada de diumenge la persona que es trobava atenent una estació de servei, que va ser colpejat per un home en visible estat d’embriaguesa. La policia va haver d’intervenir per detenir l’agressor.

Els fets van tenir lloc en plena nit. A tres quarts de dues de la matinada. El posteriorment detingut es va apropar, caminant, a una benzinera d’Encamp que té servei nocturn. Ja anava en un considerable estat etílic i, fruit d’això, va començar a increpar la persona que l’atenia.

La discussió va anar pujant de to. Massa. Fins que, finalment, es va produir l’agressió. Fruit d’aquests cops, es va avisar a la policia, que també van tenir seriosos problemes per afrontar la situació.

I és que al detingut no li va intimidar, ni de bon tros, l’uniforme dels agents que es van apropar a l’estació de servei. Al contrari, no els va voler fer cas i, fins i tot, els va arribar a amenaçar. Davant aquesta actitud, els policies van procedir a la seva immobilització i detenció.

Segons s’ha informat des del cos d’ordre, l’agressor, un jove de 22 anys, afronta ara càrrecs tant per l’agressió com la seva actitud davant els policies. En concret, se’l considera el presumpte autor dels delictes d’amenaces i de desobediència greu a funcionaris del cos en l’exercici de les seves funcions.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending