Classes de reforç solidàries

Un total de 163 alumnes tindran suport educatiu gràcies als 78 professors que s’han ofert voluntàriament

Els alumnes de primària que necessitin un cop de mà amb els seus estudis estan de sort. Fins a 78 professors de diferents col·legis impartiran classes de forma desinteressada per tal d’ajudar a la canalla a posar-se al dia. La iniciativa sorgeix arrel que un grup de docents se’n van adonar de la necessitat d’alguns estudiants que anaven endarrerits respecte als seus companys i van demanar permís a Govern per facilitar la tasca de manera presencial.

El coordinador de la iniciativa a les parròquies de Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella, Carles Perea, ha explicat a l’Altaveu que per poder realitzar les classes presencials és obligatori l’ús de mascareta. A més, quan la canalla arriba a les aules ja estan desinfectades i quan marxen, una empresa externa de neteja s’encarrega de tornar-ho a fer. “Els grups són reduïts i estan distribuïts per assignatures i les classes tenen una duració d’una hora: de 9 h a 10 h o de 10 h a 11 h, segons convingui als pares”, afegeix.

Els nens no podran tornar a casa tots sols sense una autorització dels pares

Perea també ha declarat que van demanar permís a Govern després que un grup de professors s’adonés que hi havien alumnes amb una necessitat de reforç important i llavors van rebre el suport del ministeri d’Educació. “Nosaltres no vam baixar el nivell d’exigència durant les classes virtuals, vam adaptar la metodologia i vam tindre bons resultats, però per fer un seguiment dels alumnes es fa més difícil”, argumenta.

De moment, la iniciativa només s’està aplicant per als estudiants de primària. Així doncs, quan les classes finalitzen, els pares han de recollir els seus fills o proporcionar una autorització als docents perquè puguin tornar tots sols a casa sense la supervisió d’un adult.

Etiquetes

Comentaris

Trending