Cinc euros per gol (a benefici d'Unicef)

L'FC Andorra i l'ONG signen un acord de col·laboracióLa recaptació anirà a benefici dels infants amb discapacitat física de Bhutan

L'FC Andorra i Unicef han signat un acord de col·laboració. L'equip tricolor lluirà el logotip de l'ONG a les samarretes i col·laborarà amb diverses accions com un donatiu per cada gol que marqui. Per aquesta temporada l'import serà de cinc euros. També s'organitzarà una jornada a benefici d'Unicef i s'instal·laran tanques publicitàries al camp de Prada de Moles. Unicef, per la seva banda, farà sessions informatives amb els membres del club, tant jugadors, com directiva i quadre tècnic. Amb aquest acord s'inicia una col·laboració que les dues parts volen que tingui un llarg recorregut.

Els gols que marqui aquesta temporada a Segona B l'FC Andorra seran els més solidaris. Per això, la presidenta d'Unicef Andorra Laura Álvarez ha encoratjar els davanters a que vegin porteria. L'objectiu és superar els 58 gols que li van donar la temporada passada el títol de campió del grup segon de la Primera Catalana. La recaptació anirà destinada al projecte de Bhutan, per facilitar als infants amb discapacitats físiques puguin anar a escola. La directora d'Unicef Andorra, Marta Alberch  ha explicat que "ja vam començar a treballar l'any passat i podem dir que 650 infants gaudeixen de poder assistir a una de les divuit escoles on vam proporcionar els recursos necessaris perquè l'educació sigui més accessible".

Unicef ja col·labora amb clubs com l'FC Barcelona o el MoraBanc Andorra

Unicef col·labora amb clubs com l'FC Barcelona i a nivell andorrà amb el MoraBanc Andorra de la Lliga ACB. Per això Álvarez ha volgut posar de relleu la importància de l'esport i de les col·laboracions amb clubs com un dels elements claus en els seus programes, "L'esport, l'esbarjo i el joc són claus en el bon desenvolupament dels infants i transmeten valors que els ajuden a tirar endavant i a relacionar-se amb els altres. I així ho vam poder comprovar en la nostra visita als camps de refugiats sirians a Jordània", ha explicat.

Des de l'FC Andorra, el seu director esportiu Jaume Nogués ha destacat que "és un orgull poder treballar amb Unicef Andorra per la promoció dels valors que tenen en comú les nostres institucions. Aquest acord, que es fa visible a la nostra samarreta, és una mostra que creiem que pel desenvolupament humà dels infants és essencial l'esport".

Aquest dimarts ha començat la campanya de captació de socis

Per aconseguir que l'equip marqui gols cal el suport dels seguidors. Aquest mateix dimarts ha començat la campanya de captació de socis de la temporada 2019-2020. El preu de l'abonament serà de 80 euros per als més grans de 18 anys, i de 60 el juvenil. Permetrà assistir als 19 partits del grup tercer de Segona B al camp de Prada de Moles però no als de la Copa del Rei i altres competicions. Ara mateix l'entitat compta amb 250 socis que podran celebrar els gols des d'una doble vessant: per la victòria i de l'equip i per solidaritat.

Etiquetes

Comentaris

Trending