El ciclisme femení, cada vegada més present

Vallnord Pal-Arinsal i Andona club han signat una col·laboració econòmica per confeccionar els equipaments oficials de les ciclistes

Van néixer d’una necessitat amb l’objectiu d’apropar el ciclisme i ajudar a créixer a les dones en aquest esport. Andona es mou per pura passió. Ara, gràcies a l’estació Vallnord Pal-Arinsal, la qual ha col·laborat econòmicament amb el club sense ànim de lucre, estrenen equipació per dur a terme els seus entrenaments i sortides. A més a més, les ciclistes gaudiran de tots els avantatges que inclouen el forfet ‘Ski & Bike’.

El director general de Vallnord Pal-Arinsal, Josep Marticella ha explicat que des de l’estació fa temps que aposten pel ciclisme de tot tipus. “Fem moltes col·laboracions que considerem que no cal destacar, però aquesta és important per dos motius: perquè Andona neix a la Massana, parròquia de la qual som el motor econòmic, i perquè treballen amb famílies, com fem nosaltres”, ha defensat. Així doncs, Vallnord sortirà a la part posterior de l’equipació, oferirà els descomptes del forfet ‘Sky & Bike’ a les integrants del club i tindran a disposició dels clients els mallots tant a les seves botigues com a la de l’oficina de turisme de la parròquia.

Les 130 integrants estan dividides en quatre grups separats per diferents nivells, els quals permeten aconseguir una millor progressió individual

Per la seva part, la presidenta de l’Andona Club, Xary Rodríguez ha destacat que “per nosaltres, és un plaer anunciar aquesta col·laboració, estem orgulloses de fer equip amb l’estació. Sóc la veu del projecte però avui no tenim paraules”. També l’organització del club s’ha modificat recentment. Les 130 integrants estan dividides en quatre grups: el verd, el blau, el vermell i el negre. Aquests estan separats pel nivell de les diferents ciclistes per tal de realitzar un seguiment més acurat i aconseguir una millor progressió.

Andona realitza com a mínim una sortida al mes, encara que existeix la dificultat de combinar els diferents nivells. “L’última sortida va funcionar súper bé. Vam organitzar tres grups i vam rebre molt suport, fins i tot del servei de circulació per sortir de la Massana amb seguretat. Les menys expertes van sortir trenta minuts abans i així totes vam arribar a la meta al mateix temps, va ser ideal”, ha conclòs la presidenta.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending