La cartera delatora

La policia deté un home sense ofici ni benefici que havia intentat entrar, sense aconseguir-ho, en un xalet del centre històric d’Andorra la Vella i que va perdre la documentació en la fugida

Va beure més del compte. Molt més. I suposadament en un estat d’embriaguesa més que notable li va donar per intentar entrar, per la força, en un xalet del centre històric d’Andorra la Vella. Per la falta de forces producte de l’embriaguesa o pel que fos, no ho va aconseguir. Però la seva fugida va ser tan accidentada que va perdre la cartera amb tota la documentació pel camí. I la cartera i la documentació van portar cap a la seva detenció.

Els fets van passar la matinada de dissabte. La detenció es va produir la tarda d’aquell mateix dia, després que els agents recuperessin la cartera en qüestió. Com que l’home, tot i no estar legalment establert al país sí que hi fa estada, se’l va anar a cercar a la pensió on està allotjat gràcies al suport que rep d’una entitat del Principat. Molt probablement aquest ajut haurà de ser reconsiderat després dels fets.

La policia va rebre dissabte poc després de 2/4 de 10 del matí el requeriment per part dels propietaris del xalet alertant que creien que una de les persianes exteriors de l’immoble havia estat forçada

La policia va rebre dissabte poc després de 2/4 de 10 del matí el requeriment per part dels propietaris del xalet alertant que creien que una de les persianes exteriors de l’immoble havia estat forçada. Es va constatar que així havia estat i a proximitat del xalet es va localitzar la cartera d’un suposat sospitós dels fets. Es va fer la indagació necessària i es va aclarir que l’home, de 34 anys, tot i no estar formalment residint al Principat, sí que estava allotjat en una pensió d’Escaldes.

Poc abans de les 3 de la tarda del mateix dissabte, agents del cos s’haurien personat a l’allotjament en qüestió per demanar sobre l’home. Allí mateix s’hauria produït la detenció. Entre altres coses hauria explicat que divendres a la nit li havia donat per beure. I enmig d’un estat d’embriaguesa més que notable, no se li hauria ocorregut res millor que intentar entrar al xalet en qüestió. Davant de tot plegat, al cap d’unes hores l’arrestat va ser alliberat i ara haurà de respondre davant de la Batllia. La cartera li va jugar una mala passada.

Comentaris (1)

Trending