Carlos Martínez, centenari

El davanter de l’FC Andorra va aconseguir davant el Vila-real B el gol número 100 a Segona B, una xifra que, remarca, és “molt complicada d’assolir”

Una vegada més, Carlos Martínez va ser decisiu en un partit de l’FC Andorra. Diumenge passat, va donar l’assistència de l’1-0 davant el Vila-real B i, posteriorment, va marcar dos gols més. El primer d’aquests, de penals, és el número 100 que anota a Segona B. Una xifra que, com ell mateix remarca, “és molt complicada d’assolir”.

El davanter ha repassat aquests cent gols en una entrevista als mitjans oficials del club tricolor. Deixa clar que està “molt feliç” pel que considera “un premi a tants anys de treball”. Al llarg de la seva carrera a la categoria, ha perforat xarxes amb les samarretes de la Gramenet (4), l’Olot (27), el Vila-real B (35) i l’Hércules (19). Amb l’Andorra ja n’acumula quinze, els dos darrers el passat diumenge.

“És una bona xifra”, assegura. I és que, recorda, cal tenir present que hi ha “la pandèmia pel mig” i que, a més, els primers mesos als clubs “van ser complicats amb la lesió que vaig patir”. Aquesta temporada, però, tot està oblidat. Ha anat sumant gols fins a la quinzena, que confia poder fer créixer encara diumenge al Collao i, qui sap, en una possible promoció d’ascens. El que té clar és que arribar a ser un golejador centenari al club tricolor és especial. “Estic content de fer-ho aquí, amb els companys que tant m’han ajudat i dels quals he après molt”, ha comentat.

Entre els quinze gols anotats a l’Andorra, es queda amb un: l’aconseguit aquesta temporada contra el Lleida a Prada de Moles. “Ens va donar tres punts al minut noranta i recordo sobretot la gran alegria dels companys”, indica.

Comentaris

Trending