El campió, sense pilotes

L’FC Andorra fa una crida per recuperar de forma temporal les nombroses pilotes que van desaparèixer de l’Estadi Nacional enmig de les celebracions per l’històric ascens de dissabte

Aconseguir un ascens et permet prendre’s les coses amb certa filosofia. Fins i tot que t’hagi desaparegut bona part d’un material clau per fer la teva feina. És el cas de l’FC Andorra. Les celebracions de dissabte es van cobrar una víctima inesperada: moltes de les pilotes amb les quals s’entrena i es juga. Ras i curt, han desaparegut. El club ha fet una crida per xarxes per mirar de recuperar-ne algunes, ni que sigui per poder entrar els pròxims dies.

I és que, cal recordar, la temporada no s’ha acabat. Falta un partit de lliga regular, contra la Balompédica Linense. I, després, la final de Primera RFEF contra el Racing de Santander. Per tant, encara cal treballar. I encara es necessita un element clau com són les pilotes.

I aquestes, almenys una bona part, no hi són. Enmig de l’eufòria de dissabte, hi ha gent que se les va endur. El problema arriba ara quan, amb prou feines, en queden una desena per les darreres sessions d’entrenament del curs .de partits, al Nacional, ja no n’hi haurà-.

El club s’ho ha pres amb filosofia. Confiant que encara es poden recuperar algunes, ha fet una crida a xarxes perquè es tornin. “Que ens les cedeixin dues setmanes”, demanen. Després, “us la podeu quedar”.

La piulada ve seguida d’una altra, més en to de conya. En ella es veu “el pla B”. Si més no, curiós. Home, almenys, esfèric... és.

FTdAxVUWYAcn 0F

Comentaris

Trending