El ‘Bronx’ a Ciutat de Valls

Una sèrie de vídeos compartits a TikTok on es pot veure la intensa discussió dialèctica entre dos homes divendres a la nit al barri d’Andorra la Vella genera rebombori a la xarxa

Va ser una estona i, afortunadament, no va anar a més. Tot va quedar en una discussió. Forta i intensa, això sí. L’esbroncada entre dos coneguts va generar la nit de divendres, però, una important sorpresa entre els veïns del barri de Ciutat de Valls, a Andorra la Vella, que van témer per moments que la situació degenerés. La gravació que s’ha penjat a la popular xarxa de vídeos curts TikTok ha causat, també, astorament a xarxes.

En tot just quatre vídeos, al qual el seu responsable no s’ha estat de posar un comentari irònic en referència a les nits d’estiu a aquesta zona de la capital, es pot seguir la forta discussió. “El Bronx” s’arriba a qualificar el barri. No queda clar si els dos protagonistes eren amics o només coneguts, però sí que la tensió entre ells és important, al costat del cotxe d’un d’ells.

En un moment donat, un vianant intenta intercedir per posar fi a la baralla dialèctica. Mala idea. Un dels homes acaba donant-li un cop amb la mà al braç i fa que li caigui el mòbil. L’altre, pensant que és del seu rival, dona a l’aparell una puntada.

El vianant marxa i la discussió encara continua uns segons. Fins que un dels dos sembla que opta per callar i l’altre decideix marxar. Agafa el seu cotxe i ho fa. Després d’uns minuts, tot s’ha de dir, generant una situació de molta tensió al carrer. Aquesta, però, no va acabar derivant en cap intervenció de la policia, segons han indicat a Altaveu fonts del cos d’ordre.

 

 

Comentaris (5)

Trending