Batussa de gelosia i drogues

Dos mesos de presó ferms per a un jove detingut per brandar un ganivet amb el qual va amenaçar els integrants d’una suposada banda rival a la Massana

Els qui havien de ser els increpats, van acabar esdevenint els amenaçadors. Els que havien estat suposadament socis en el petit mercadeig de droga ara són rivals. Fins al punt d’esbatussar-se enmig de la via pública. En aquest cas a la Massana. Gelosia per històries de faldilles i presumptes deutes pendents relacionats amb els estupefaents van acabar sent l’origen d’una brega que ha acabat amb un jove de 19 anys dos mesos a la presó.

Els fets van succeir divendres al vespre a l’avinguda Sant Antoni de la Massana. Un grup de tres nois i una noia, menor, haurien acudit a la parròquia esmentada a demanar comptes a l’exparella d’aquest darrer. Suposadament, la noia mantindria ara una relació amb un dels tres nois que l’acompanyaven. Tots plegats estan farts que l’ex profereixi suposades amenaces i li volen demanar explicacions. El busquen però no el troben. Al cap d’una estona, és pels volts de les 10 de la nit, apareix el cercat amb un parell d’acompanyants.

S’inicia una discussió cada vegada més acalorada fins que el suposat líder del grup acabat d’arribar i presumpta exparella de la menor de l’altre grup treu el ganivet i comença a proferir amenaces. La situació es tensa i els integrants del primer grup avisen la policia. Com un vist i no vist, un vehicle acudeix ràpidament al rescat i desapareixen de l’escena els tres o quatre joves que havien estat els últims en arribar. El grup del noi que va alçar un ganivet amenaçador.

La detenció es va produir al domicili de l'ara empresonat quan els agents s'hi van presentar després que inicialment s'hagués escapolit del lloc on hi va haver la brega 

Quan la policia arriba a lloc es troba només els components del primer dels grups, just el que havia requerit l’auxili policíac. Fan unes primers indagacions, no pas complicades. Al cap de poca estona, els agents es presenten al domicili de l’amenaçador, que té una ordre de no sortir de casa entre les 10 de la nit i les 8 del matí de l’endemà, diàriament durant un temps. El jove admet les amenaces i entrega el ganivet. Automàticament va ser arrestat. Eren poc menys de les 11 de la nit de divendres.

La policia el va acusar dels delictes contra la llibertat i contra la seguretat col·lectiva. L’endemà va passar a disposició judicial i en el marc d’un judici ràpid va ser condemnat a dos mesos de presó ferma a banda d’altres aspectes condicionals que si no compleix el portaran més temps entre reixes.

Comentaris (4)

Trending