Si aquells sofàs parlessin...

El bar Cadí de Sant Julià de Lòria tanca després de 54 anysHa estat el lloc de trobada de moltes parelles i el de la primera copa de la nit

Comentaris

El bar Cadí de Sant Julià de Lòria tanca per jubilació i en el seu lloc hi haurà un negoci que no serà el mateix que els darrers 54 anys. Ubicat a l'avinguda Verge de Canòlich és tot un bocí d'història del poble ja que pel local ha passat diverses generacions de lauredians.

Era el bar de la primera copa i de la primera cita. Lloc de trobada de 10 a 12 de la nit per aquells que després anaven a la discoteca i també l'indret on quedaven les parelles. Tot i que en el rètol hi posa snack-bar i cafeteria, el cert és que el Cadí, quan es va inaugurar fa 54 anys als baixos de l'edifici de Cal Molines, era quasi com un pub perquè la il·luminació era tènue.

Disposava d'uns còmodes sofàs i es complementava amb el proper bar Coto, que continua obert, però ara l'avinguda Rocafort. "En aquest hi jugaven a cartes, a la botifarra i el Cadí tenia una altre clientela", recorda Miquel Viladrich, fill dels primers propietàris. Eren la Carmen Giménez i el Francesc Viladrich.

No disposava de cuina i la seva oferta era de begudes i entrepans

La Carmen treballava al bar Claror i el Francesc a l'empresa dels clípols. Van comprar el material i es van llançar a l'aventura d'obrir el bar. Oferien begudes i entrepans. No hi havia cuina i no podien fer menjars. L'horari d'obertura també era molt ampli.

Després de vint anys de gestió, la família Viladrich ho va deixar i se'n va fer càrrec una altra persona, que l'ha tingut fins ara. Obert sis dies a la setmana, amb tancament el dimarts i una terrassa molt animada. L'amo ha posat en venda el material i el local és tancat des de principis d'aquest mes. Queda la nostàlgia i com diu Miquel Viladrich "el record de les moltes parelles que s'han format en el Cadí".

Comentaris (1)

Trending